Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 rokin
Lep pozdrav Vsem :)

sm nov na tej strani in bi prosil za par nasvetov glede teka in prehrane.

Zaradi moje dolgotrajne poškodbe roke sm se 1. v življenju znajdu v situaciji, da sm omejen na samo 2 športa, ki mi jih poškodba roke dovoljuje, torej kolesarstvo in tek.

Tako, da iščem nasvete glede:
-kaj jesti pred in po teku
- kako teči, ali je bolše v intervalih ali samo ¨¨monoton¨ tek?
- ali je možno samo s tekom, kolesarjenjem in trebušnjaki pridobiti 6pack?
- je kdo ki pozna kakšen skupinski tek, vadbo v ljubljani
- in kakšen predlog glede vaj, pomagajo pri kurjenju maščob glede omejenosti roke

Tako, da to so moje tako omenjene življenske težave trenutno hehe, tako da za vsak nasvet se Vam v naprej zahvaljujem in LEP DAN :)
Pozdravljen!
1. Ob poškodbi roke človek težko kolesari,
2. Glede prehrane pa ni nobene rezlike z drugimi športi,
3. Glede intenzivnosti pa v začetku nizkointenziven tek, ki ti ne sme biti ¨¨monoton¨, kajti če je tako, je brezveze da sploh tečeš,
4. in kakšen predlog glede vaj, pomagajo pri kurjenju maščob glede omejenosti roke
Za to pa po mojem ni boljšega kot tek :D
5. Ali je možno samo s tekom, kolesarjenjem in trebušnjaki pridobiti 6pack?
Sigurno!
 rokin
Čisto vsak teden? :) to pa sigurno pol kdaj pridm :)

Mam zelo čudno poškodbo tako, da ko kolesarim me roka ne moti, tudi če je klanc dol v hosti :)
Če je pa še kakšen predlog za intervalni tek se nebi branu pomoči hehe :P

drgač pa hvala za odgovore :)
 spela*
pajo napisal/-a:Skupinski tek? Vsak torek 17:30h pred ZOO. Štart točno ob uri. Več skupin glede na hitrost in razdaljo .Kar ti paše. Ne glede na vreme. :D

In vsak četrtek na koncu ulice Goce Delčeva. Tempo se prilagodi, tako da nihče ne ostane sam. Tudi kar zadeva start, se napovedane tekače počaka kakšno minuto ali več. Glej temo viewtopic.php?p=287058#p287058
:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA