Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
tut ta škrti gorenci ne šparamo s čestitkami za tak podvig, za tako voljo in dosežen cilj, ki je bil prej naslikan samo v sanjah :!:
Uporabniški avatar
 pajo
Bravo Aleš. Veš nekaj podobnih težav imam tudi sam. In tale PSt mi ne bo dal miru dokler ga ne bom dal celega čez. Kdaj? Hm sedaj je do konca leta kar natrpano z teki. 25 km sem ga že v 1 kosu... Torej malo še fali pa bo moj. Ne bo mi ušel ni panike. :clap:
Uporabniški avatar
 štenga
amanita napisal/-a:PS: Danes sem star točno 42 let in 195 dni. Naključje? Kje pa! :)

Čestitke in dobra fora glede starosti :laola . Mi je to tako všeč, da bom dodal na svoj bucket list. Torej prvi in edini(?) maraton v mojem življenju (če bo le zdravje) bo sredi poletja 2026. Če bo forum še obstajal (in če bom jaz še obstajal) bom takrat izvlekel ven tole temo :D (še čas <3:30:58).

Čestitke še enkrat - super napisano.
 Runcajz
Iskrene cestitke, za zamisel, pogum in dokoncano delo. To je najlepsi vstop v maraton, sam z zamislijo, sam pred neznanim in sam z zmago.

Zelim ti, da obcutis kot je zapisal Dick Bearsley (za maratonce: 2:09 ! New York, drugi v legendarni tekmi z Albertom Salazarjem): Once you will cross that finish line your life is never going to be the same again!

Se na mnoge izpolnjene zamisli, tudi maratonske!

Zakaj sem tako navdusen? Ker me je vrnil nekaj let nazaj, ko sem tekel svoj nicti maraton. V strahu, ali bom zmogel priteci preden pade casovna zastavica, najprej prvi, potem drugi krog, sem se dobra dva tedna pred tekmo podal na ljubljanski, se stari krog. Ker mi je uspelo, vem, kako je: nikoli, ampka res nikoli nisem cutil takega obcutka, da sem prestopil prag na koncu!

Se enkra vse naj, naj za naprej. V Berlin, pa se kam drugam, pa le pojdi, je drugace, pa tud lepo.

Runcajz
 Jožef
Dobro napisano ( oddelano ) in velika vspoduda zame k cvikam že nekaj časa za to 42 ko.
21 ka mi kar gre, ampak 42 :bum:
Uporabniški avatar
 jedrnat
Kakšna lepa, iskrena in vzpodbudna zgodba! Dotakne se te...
Iskreno čestitam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA