Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ales
Tako kot že nekaj zadnjih let tudi tokrat v tednu med Božičem in Silvestrovim krvodajalska akcija na Šlajmerjevi.

Mi trije pridemo v četrtek, 27.12.2012 okoli desete ure na odvzem krvi. Program bo standarden - najprej sendviči na Šlajmerjevi, potem Guiness v England Pubu, čevapi v Sarajevu in zaključek v Cutty Sarku. Če bo volja še en giro po štantih. Celodneven program, skratka.

Vabljeni, lahko tudi le na posamezni del!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj Aleš,
očitno se zadnje čase (leta) videvamo le še na krvodajalskih akcijah TF ob koncu leta. Upam, da ne gre za kakšno simboliko :D . Če mi bo urnik dopuščal, se vam 27.12. okoli desete pridružim vsaj pri treh točkah dnevnega reda.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 ales
Žal me je povišana temeratura in vneta bezdavka primorala, da se letošnje krvodajalske akcije ne bom udeležil. Take krvi pač ne morem darovat..
Uporabniški avatar
 lojzeP
opravili smo z vsakoletno obvezo. tokrat je bilo čakanje že malce moteče, after standardno uspešen, motivacije za naprej pa žal vedno manj ...
Uporabniški avatar
 primus
Tudi jaz se pofočkam.
Gneče oz. čakanja pa res preveč.
Ampak je že pozabljeno, dober občutek je pa ostal. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA