Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Saj bi rekla, da "sem samo vprašala, kako in kaj je s tekom pri tej teži" in da "nisem prosila za nasvete glede hujšanja", pa ne bom, ker mi vsaka informacija, predlog in pozornost prav pridejo:)
Še enkrat hvala vsem.
Zdaj sem skenslala cuker, belo moko in kvas, pa še kaj bo verjetno treba. Ampak to najprej. Zdi se mi, da tega niti ne pojem toliko, a se hitro nabere, če malo bolj gledaš.
lp,
m
Mojcej77, mislim, da bo hitra hoja boljša odločitev:
1. Po porodih je telo izčrpano,
2. Po tako dolgi tekaški pavzi je treba začet počasi,
3. Pri teh kilogramih je možnost poškodbe zelo velika.
Prehrana, hoja pa kakšnih 10 kg dol. Potem pa počasen in kratek tek kombiniran s hojo.
Ne moreš biti prepočasna , le prehitra, kar lahko vodi v poškodbo.
Saj se ti ne mudi na kakšen maraton,a ne da ne.
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:...
Saj se ti ne mudi na kakšen maraton,a ne da ne.

Razy, mislim, da se Mojcej77 mudi na maraton le, da ona tega še ne ve. :)
@Mojcej77 kako napreduješ?
:) Saj veš, je prav, da napišeš svoje padce in vzpone. Ob prvih te bomo tolažili ob drugih pa ti bomo ploskali. ;)
No, vsekakor smo vsi malo firbčni kako se zgodba razvija naprej. :roll: :)

Lp, oranzni slon
Živjo, prijatelji moji!
Zgodba se razvija tako, da še ne tečem, imam pa 6kg manj. Ni slabo za začetek. Bo treba še malo zbit za ponovni tekaški začetek.
Maraton? Hmmm...polovička vsekakor, za 42 km pa ne vem, če se mi da. Dosedanji "rekord" je 16 km lepo na izi ob Savinji, čista uživancija pred emmm...ene tremi leti pa pol.
Čin, čin vsem!...in prav lepa hvala za podporo!
Pozdrav!

mojcej77 napisal/-a: ... km lepo na izi ob Savinji, čista uživancija pred emmm...ene tremi leti pa pol.
Čin, čin vsem!...in prav lepa hvala za podporo!

Že dolgo nismo brali, kako napreduješ? :) (očitnotebotrebavsakmesecspomnitnafirbce PRESS)

Lp, oranzni slon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA