Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Včeraj sem v časopisu zasledil , da je naša Veggie, zasedla oddlično tretje mesto.
Kje in kako , pa naj napiše sama.
Še enkrat iskrene čestitke!
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Upam, da si ob tem ko si zasedla tretje mesto, kje boš kot je omenil Miro povedala sama.Ti že vnaprej čestitam.Seveda če si uporabljala kak doping zvani refošk pol je v redu :oops: :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
Hoj!!

Hvala za cestitke! ( :oops: )

Bil je to silvestrski tek v Kainachu (blizu Gradca); proga je bila dolga malo vec kot 6km (6,7 menda). Zmagala je Ida Surbek ( :cast: ), druga je bila neka Avstrijka.

Druzba me je hotela ze pred tekom zdopingirat (Jagermaister PRESS), ampak si nisem hotela daljsati proge z vijuganjem :ignore: :nono: :D

Dopingiranja z refoskom pa se nisem probala... :arrow: marathon, mi bos ti kaj vec povedal o tem :lol: :lol:

PS. Miro, kje si izvedel za uvrstitev?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja,hvala za čast, ki me je doletela da ti povem in popeljem v svet dopingiranja zvani refoško oziroma jaz se dopingiram najraje z TERANOVIM LIKERJEM.Ma je tako dober da imaš kar plave zobe še tri dni in tri noči :lol: :wink: .Dijo mijo bivši minister za zdravje Keberček bi me z gajžlo.
Ampak jaz pravim, da dokler je v mero je vse v redu.
Samo da konkurenca pri teku pol ne trpi, takrat ga je pa treba manj vzet :lol: :lol: :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
marathon, pa nisi ti neki antidopingtivist?! (antidoping aktivist :D )
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Veggie napisal/-a:marathon, pa nisi ti neki antidopingtivist?! (antidoping aktivist :D )

Alora normalno, da sem.Samo če malo reforška srkneš imaš bolj redko kri. :lol: :lol: :oops: :wink: Ti zniža holesterol, da potem nisi Vol. :lol: :wink: .
Lepo ti obarva ustnice, dlesni in seveda zobe.
Alora dijo mijo da se ne bi kdo dopingiral hi,hi,hi,hi,hi,hi.
Mislim to ti da krila :lol: :lol: :wink: .
No hecam se.Nisem ne vem kakšen zagovornik alkohola, ker izgleda kot da bi bil en velik pijanec.Priznam, da ga rad glaž ali dva.Samo definitivno to ne pride v poštev pred tekmo.Kvečjemu po tekmi, če je dobra družba pa košček pršuta ne zmeraj.Ali pa ob kaki ribi na ražnju spečeni.Saj drugea skoraj tako ali tako ne jem.
Niti ne jem govedine, perutnine tudi zelo malo.
Tako da nisem ne vegeterijanec ne to nisem.Ker če bi dejal da sem potem bi se lagal.Se pa naredi da tudi dva meseca ne jem nobenega mesa, ker mi enostavno ne paše.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
m., pa saj te noben ne obtozuje... hehe :roll: :twisted:

Ni se ti treba zgovarjat ne glede alkohola niti glede mesa... 8) :D

Btw, kaj pa alkohol PRED tekmo? Siri zile, povecuje prekrvavitev... hm... mogoce bi kaj pomagalo pri oskrbi misic s hranili.... :lol: :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA