Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ogi
To tudi mene zanima. Res da Sports tracker uporabljam bolj kot ne od vsega zacetka, ko je bil se produkt parih kljukcev iz Nokijinega laba, in sem mogoce malo "obremenjen" s tem. Ampak kaksno leto dve nazaj sem poskusil Endomondo, pa se mi je v tistih nekaj dnevih uporabe zdel par razredov slabsi kot Sports tracker. Verjamem, da je sla sedaj stvar naprej, ampak me vseeno zanima kaj se vam zdi pri njem toliko boljse v primerjavi z recimo Sports trackerjem.
Seveda, ce se komu da napisati mnenje o tem :)
 gior
Tudi jaz sem začel s Sport trackerjem, ker imam Nokio. Potem sem začel uporabljati Endomondo. Saj ni neke velike razlike. Vmesnik ST na netu mi ni vedno deloval najbolje. Na Endo lahko ročno vrisuješ pot s tem, da klikneš dve točki in se poveže samo. Lahko vklopiš glasovno sporočanje (z omogočeno povezavo v internet), ki ti na kilometer sporoča čase 8) V Monitorju 4/13 je bil test pomembnejših programov in ur.
jaz hujšam vsako leto s tekom. torej do jeseni moram shujšat za 15 kg :p
letos bom prvič začel uporabljat tale telefonček. sicer ne da bi se kej profesionalno ukvarjal s tem, ampak ker me pač to motivira. ko vidiš kako malo si v resnici pretekel ipd. lahko gledaš rezultate ipd. res pa da tečem samo v tivoliju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA