- 25 Jun 2013, 13:01
--stara kost....spoštujem te več kot kdorkoli tukaj...tvoje ekspertize marsikdo ne razume ampak so definirane na podlagi izkušenj in vse kar si napisal,je vredno spoštovanja,premisleka.
Gospod Lorencin,....če napišem,da sem najbolj izkušen tekač,to ne pomeni ,da sem nad vami ampak na podlagi izkušenj vem kaj ni dobro...ali kaj je dobro za tekače...npr oprijete pajkice,kolesarske,zavirajo premik patele in femurja v kolenu,blokada motoričnih funkcij
Vem,kaj potrebuje tekač na...prvem...20-em..ali 99-m km
StaraKost napisal/-a:lonely napisal/-a:Zdaj pa moje...kot najbolj izkušen tekač v SLO...vam povem le---- vse je v glavi...ma ,kakšne cigarete,---pred ogedalo pejte in se odločite---kaj želite ...simple.
Ta zadnjih 140 maratonov in 172 polmaratonov...sem pretekel kot kadiec...škatla Winstona dnevno.
najboljši čas...1:25 --21 km...3:05--na 42 km
Dejmo pametnjakoviči--komentirajte
Vem, da bo sledila "paljba", pa bom vseeno riskiral.
Ne razumem zakaj bi ti bil najbolj izkušen tekač v SLO ?
Ker imaš tako veliko število pretečenih maratonov in polmaratonov ?
A to misliš med rekreativnimi tekači ?
Siguren sem, da jih je na tem forumu, kar nekaj, ki je na treningu naredilo vsaj toliko, če ve več podobnih distanc in to v hitrejšem času od tvojih tekov.
Z ozirom na dosežene najboljše čase tudi ne moreš biti najbolj izkušen tekač. Takšne čase se v mladosti lahko dosega tudi brez posebnega znanja o tekaškem načinu treniranja.
Če že izpostavljaš, da si najbolj izkušen, moraš navesti v čem. Kot tekač v pravem pomenu, sigurno ne. Saj pravih tekaških metod in treningov glede na tvoje rekordne čase, sploh nisi izkusil, sicer bi bili boljši.
Kljub temu kaj sem malo prej napisal, ne morem mimo tega, da ne priznam, da je tvoje število pretečenih dolgih tekov vredno vsega spoštovanja. Zmotilo me tisto...najbolj izkušeni tekač v SLO.
--stara kost....spoštujem te več kot kdorkoli tukaj...tvoje ekspertize marsikdo ne razume ampak so definirane na podlagi izkušenj in vse kar si napisal,je vredno spoštovanja,premisleka.
Gospod Lorencin,....če napišem,da sem najbolj izkušen tekač,to ne pomeni ,da sem nad vami ampak na podlagi izkušenj vem kaj ni dobro...ali kaj je dobro za tekače...npr oprijete pajkice,kolesarske,zavirajo premik patele in femurja v kolenu,blokada motoričnih funkcij
Vem,kaj potrebuje tekač na...prvem...20-em..ali 99-m km
Nazadnje spremenil lonely, dne 26 Jun 2013, 03:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Marathon Challenge Slovenia