Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Robinhud
Letos jeseni 27.09., se odpravljam na jubilejni 40 Berlinski maraton, ki bo 29.9. Letalsko karto že imava, nimam pa še določeno nastanitev in me zanima, kaj predlagate, priporočate, kje bi se dalo dobiti kakšno ugodno varianto za 3-4 nočitve z zajtrkom...kakšni linki info, izkušnje...Saj tudi če je malo bolj dalj od štartnega prizorišča ni pomembno, važno da so dobre in hitre prometne povezave (U-bahn, Bus...itd)...Hvala za komentarje, info...lp R :roll:
:laola
Uporabniški avatar
 MojcaZ
S kje letita? Kakšna je pa cena? Jaz še nimam nič rezervirano in moram to sedaj uredit.

Hvala!

Lp, Mojca :wink:
 kepi
Start maratona je v centru, v neposredni bližini centralne železniške in parih drugih postaj podzemne. Železniški promet v Berlinu pa je fantastičen in poceni, tako da je v bistvu vse kar moraš skrbeti to, da vzameš hotel v bližini kakšne postaje podzemne železnice. Pogledaš www.booking.com in se odločiš za najbolj ugodno varianto.
 Lblaz
Tako, kot je že kepi prej omenil se ti najbolj splača pogledat booking, pa tudi trivago ni švoh. Link direktno do hotelov v berlinu:
www.trivago.si/?aDateRange[arr]=2013-07-14&aDateRange[dep]=2013-07-15&iRoomType=7&iMemberProfileId=0&iViewType=0&iGeoDistanceItem=0&iPathId=8514&
Uporabniški avatar
 MihaPR
V eni temi za Berlin sem dal link na stran, kjer oddajajo stanovanja. Naju je prišlo ceneje kot hostel, 1 sobno stanovanje, pa maš res mir, da se ne gužvaš v kuhinji zjutraj pred maratonom pa kuhaš špagete :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA