Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 milk
Zanima me, kako kaže glede Rekorda Š.g. za leto 2014. Ali bo organiziran in če bo ali bo spet v "dogovornem" slogu, ali bo organiziran kot uradna prireditev? Ker je do običajnega termina le še dva meseca, bi morali biti podatki že več ali manj znani. Vsi ki pripravljate razpise imejte v mislih, da moramo nekateri vedeti za termine vsaj mesec prej, da si lahko zagotovimo prost dan.
 TONEK
Mile, mislim da bo najbolje, da se čim prej pobereva v penzijo in bodo vse te težavice odpadle. Te kaj vleče v nedeljo na Pohorje?
Uporabniški avatar
 yogo
... BO!!!
Rezervirajte si sobotni popoldan, 1.februarja 2014, za že 19.Rekord Šmarne gore! Tekmovanje po klasični poti od vznožja v Tacnu do vrha Šmarne gore je posvečeno Tomu (1965 do 1995). Tekmuje se posamično, kot kronometer – tekmovalci startajo v medsebojnih razmakih pol minute in so uvrščeni glede na dosežen čas. Tekmovanje bo ob vsakem vremenu!
Več informacij sledi v naslednjih dneh!
TK Šmarnogorska naveza
 milk
TONEK napisal/-a:Mile, mislim da bo najbolje, da se čim prej pobereva v penzijo in bodo vse te težavice odpadle. Te kaj vleče v nedeljo na Pohorje?

Moja penzija je še zelo zelo daleč!
Glede na napovedano vreme, me prav daleč od doma ne bo vleklo. Za nedeljo je močan dež napovedan za celo Slovenijo.
 milk
Če me spomin ne vara, mislim da je bilo lani govora o uvedbi kategorij, zato me zanima, če se bo letos rezultate razvrstilo tudi po kategorijah ali le skupno za vse udeležence.
Uporabniški avatar
 yogo
Spodnja Kuhna škornje, zgoraj superge.
Bo treba okoli spodnje Kuhne zgazit en obvoz, pa bodo superge čisto zadosti za celo progo. :D
Uporabniški avatar
 zz topka
Sem copy-paste, če slučajno kdo ni dal maila:

Zdravo!

še nekaj kratkih obvestil pred jutrišnjim Rekordom Šmarne gore (1.februar 2014, prvi start ob 14h):

Mati narava ponovno skrbi za ekstremne pogoje... Zaradi zimskih razmer na vozni poti bo odhod avtomobila z garderobo na cilj ob 13:30 - pol ure pred startom prvega tekmovalca.
Do 13:30 bo potekal tudi prevzem startnih številk (na startu - ob vznožju Šmarne gore).
Dokončna Startna lista je objavljena na www.smarnogorska-naveza.si V tabeli je točen čas štarta vsakega tekmovalca. Prosim, bodite točni!
V imenu celotne organizacijske ekipe vam želim veliko športnih užitkov in dobre tekmovalne dosežke!
Se vidimo jutri!

Za TK Šmarnogorska naveza
Boštjan
041 670-141

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA