Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 guinness
Pol ure nazaj lepo laufam po asfaltni cesti, ki gre skozi gozd in se dobrih 50m pred menoj sesuje priblizno 30m visoka smreka.
Nic nenavadnega bi rekel glede na danasnja porocila, nenavaden je nacin. Ker se je sesula na cesto dobesedno v sekundi. Velik bum in hkraten padec. Nobenega skripanja, lomljenja in poprejsnjih znakov kot bi clovek pricakoval.
Odpihal sem jo iz gozda s pulzom 200... potem pa usedel na sneg in pocakal, da so se nehala tresti kolena. Da ne bo kdo danes v crni kroniki.
 večno mlad
janezu napisal/-a:vsaka liga je izziv :D

Naj potencialni mrtvi preživijo. Sem pač v taki službi, da sem malo bolj na tekočem s temi zadevami. Vseeno lahek in varen korak.
 spela*
Padajo tudi na zelo obljudenih predelih. Popoldne sem bila priča padcu enega od velikih dreves ob cesti (klančini) proti Hali Tivoli. Žalostna podoba. :(
Uporabniški avatar
 guinness
večno mlad napisal/-a:
janezu napisal/-a:vsaka liga je izziv :D

Naj potencialni mrtvi preživijo. Sem pač v taki službi, da sem malo bolj na tekočem s temi zadevami. Vseeno lahek in varen korak.

emm ja, jaz tudi. :D v taksni sluzbi namrec. da vas ne bom rabil kaj krpati slucajno :nono:

Resno ni hec tole z vremenom od zadnjega petka dalje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA