Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Mika51
Zdravo,

zanima me, kaj v Lj mi predlagate da začnem s treningi Atletike (se vrnem).
Starost 21
Discipline 100, 200, 400

Treniral sem redno nekje do 18. leta, nato pa prekinil zaradi poškodb. Sedaj me ima, da bi se počasi vrnil. Me pa zanima na koga naj se obrnem za začetek, namreč sem kompletno nevtečen. Tako da bi začenjakl počasi, 2-3 krat tedenjsko.
Zanima me predvsem rekreativno, brez tekem.

Hvala za nasvete ;)
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: Kot prvo, obstaja veliko navzkrižje med teki 100, 200, 400 m in rekreacijo. Rekreativci takih razdalj ne tečejo, ne trenirajo in ne tekmujejo :!:

Iz tega izhajata dve vprašanji oziroma tri možnosti:
:arrow: če bi rad tekel (kot atlet) na 100, 200, 400 ...m, je najbolje, da se vrneš v svoj prejšnji klub in tam nadaljuješ svoje delo, če to iz kakršnihkoli razlogov ni mogoče (oz. si tega ne želiš), se še vedno lahko obrneš na katerega od ostali atletskih društev. Seznam: http://www.atletska-zveza.si/o-zvezi/drustva ;
:arrow: če si v svojem netekaškem obdobju preveč izgubil in bi se rad "počasi vrnil", torej pred vrnitvijo najprej povrnil kar največ "tekaške energije" in na pridobljeni (povrnjeni) osnovi nadaljeval, lahko kjerkoli na netu in tudi na tem forumu dobiš podatke o organiziranih tekaških skupinah, v katerih boš pridobil dovolj za nadaljevanje na prejšnji točki;
:arrow: lahko začneš kot v drugi točki...in tako tudi nadaljuješ. Rekreativno, brez tekem (zaenkrat)...potem bo pa pokazal čas...;
:juhuhu: :lauf:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA