Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Medicinka
Sem bolj nova na forumu še :) me pa zanima če je stadion na Kodeljevem še dostopen za rekreativni tek in kdaj najpofosteje tečete tam?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Medicinka napisal/-a:Sem bolj nova na forumu še :) me pa zanima če je stadion na Kodeljevem še dostopen za rekreativni tek in kdaj najpofosteje tečete tam?

Do sedaj še nisem naletel na zaklenjena vrata. Ok, zvečer zaklenejo ampak ni težave. Ob uradnih prireditvah (različne tekme) ali testiranjih na fakulteti je dostop omejen. Ampak to je lepo napisano in objavljeno (na ograji pri vratih).

Lp, oranzni slon
 Matic78
Po mojih izkušnjah največja gužva v večernih urah. Ni pa nikol take gužve, da se ne bi dalo tečt v svojem tempu. Sam največkrat tečem tam zvečer, ali pa dopoldne. Odvisno od službe.
 Leon81
Pozdrav!

To, da je steza dostopna tudi rekreativcem še velja, kajne? So morda kakšne omejitve?
 Formentera
Pozdravljen Leon81,

še vedno velja tako, kot je napisal Oranžni slon: če stadion ni zaseden, dostop ni omejen.
 Leon81
Formentera napisal/-a:Pozdravljen Leon81,

še vedno velja tako, kot je napisal Oranžni slon: če stadion ni zaseden, dostop ni omejen.

Hvala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA