Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 silvij
Ja, - prve(ga) ne pozabiš nikoli! :wink: Svojo prvo maratonsko traso sem odtekel pri 57-tih prav na "klasičnem" od Maratonskega polja do Aten - 4h 06' 57''. Takrat sploh še ni bilo posebnega interesa za ta maraton - prijavil sem se v zadnjih 14 dneh. Spomnim se, da so gledalci ob progi pozdravljali z vejicami oljke in nam jih metali... in ko so me v cilju na starem olimpijskem stadionu ovili v zlato Alu folijo - sem se počutil kot kralj! Mitsko! :D :D :D
 silvij
In kakšno naključje - svoj prvi korak na forumu sem naredil prav zaradi iskanja informacij o tem maratonu - pa mi takkrat ni nihče vedel odgovoriti - in prejšnje oglašanje spet na isto temo je bilo okroglo 100-to! :D
silvij napisal/-a: Svojo prvo maratonsko traso sem odtekel pri 57-tih prav na "klasičnem" od Maratonskega polja do Aten ...

in katerega leta je to bilo ?
 silvij
Napisal/-a ZdravkoC » 19. 3. 2014, 2:31

silvij Napisal/-a:
Svojo prvo maratonsko traso sem odtekel pri 57-tih prav na "klasičnem" od Maratonskega polja do Aten ...

in katerega leta je to bilo ?

4.11.2007! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA