Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Dolgi
Pozdravljeni!
Zanima me kako je s potrdili v Trstu (a bi se dalo tudi brez?), če so fajn tečni pri tem, ker zna bit kar fajn strošek za zdravniško potrdilo al celo pregled :shock:
Če ma kdo izkušnje s tem...
 silvij
Zdravniško potrdilo - obrazec je na spletni strani organizatorja - je za Trst in praviloma za vse teke v Italiji - obvezno! Moraš ga predložiti najkasneje ob dvigu štartne številke.Vsaj jaz ne vem za kakšno drugo možnost - tako je bilo v Firenzah, Padovi in mojih dosedanjih treh Trstih. Meni ga podpiše moj osebni zdravnik in to je doslej vedno zadostovalo.
Uporabniški avatar
 tadejz
Imel sem debato z organizatorji MaratonaSanAntonio glede zdravniških potrdil in dnevne karte (cartelino di giornata - to je tistih 7€, ki se jim vsa leta uspešno izogibamo pri dvigu številk :D ). Z oddajo zdravniškega potrdila še nisem plačal teh 7€, očitno pa so z letošnjim letom na FIDAL-u zaostrili pravila, še bolj pa za naslednje leto. Organizator pravi tako:

it is not mandatory to pay 7€ if you belong to a sport club recognized by IAAF, oterwise it is!
Please see the link to rules and regulations of our national Federation, starting from 2015, it will not be possible to run witouth a memership card!
http://www.fidal.it/content/Norme-e-Reg ... 2014/52262

Nisem bral podrobnosti na linku, zveni pa kot zelo strog pogoj. Kar se nas tiče, je dovolj kartica veteranov AZS.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA