Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zdravo.

Imam uro garmin forerunner 110 s katero sem zelo zelo zadovoljna. Sem jo imela 2 leti in tik predno mi je potekla garancija mi je začelo malo počasneje nalagati satelite in so mi jo na servisu brez problema zamenjali za identično "novo", tako da imam sedaj to "novo" kakšno dobro leto.

Poblem, ki ga imam pa je v tem, da sem v petek zvečer (pred trojkami) dala na pol prazno baterijo polnit..zjutraj pa je bil zaslon na uri popolnoma prazen.
Najprej sem poskušala z lepo besedo..sem se malo pogovarjala z njo, jo prepričevala, da ne bova več tekli po dežju, blatu....
:-- :argue: :argue:

Potem sem poskušala s priklopom na računalnik, s ponovnim polnjenjem...
Ura se kljub priklopu na računalnik, ponovnemu polnjenju...sploh je ne morem več "zagnati"... :--(

Tako da me zanima, če je že imel kdaj kdo podobno težavo in ima kako spodbudno besedo zame :clap: :D

Uspešen teden vsem in že vnaprej hvala ;)!
Podobne probleme sem imel jaz z mojo 405-tko pred leti. S tem, da se je pri meni začela kljub polni bateriji najprej ugašati in prižigati potem pa je še isti dan popolnoma mrknila in se je ni več dalo zbuditi.
Sem jo odnesel v Hervis kjer sem jo kupil in ker sem še imel garancijo in so mi potem iz Garminu po 3 tednih poslali novo še zapakirano 410-tko.
Tako, da če še je garancija pojdi z uro čimprej na servis.
Problem je v tem, ker so mi prvo uro zamenjali (je bila še v garanciji...) na "novo zamenjano uro" ti pa ne pripada več garancija heh :) Mogoče bi jo bilo vseeno fajn odnesti na servis...zgubiti nimam kej!

Tale "reset" pa tudi ne deluje... :)
Od pa ti informacija, da na zamenjano uro ni garancije? Če ti uro zamenjajo za novo, ti velja nova dvoletna garancija od dneva zamenjave dalje.

Za vse, ki uveljavljate garancije, je najbolje, da se obrnete direktno na Garmin in ne preko trgovcev. Ob priznani garanciji uredijo zadevo v nekaj dneh (običajno je tretji dan od dneva, ko jo pošlješ, ura že nazaj). In ne v treh tednih...
Tako kot pravi Klatez. Če ti izdelek zamenjajo z novim velja na novi izdelek nova garancija. Enako je če ti pri x izdelku zamenjajo vitalni del le-tega. Garancija ponovno teče na novo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA