Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 čara
So pa znane smrti zaradi vročinske kapi pri obsedenih. Ki so tekli poleti, sredi največje vročine, brez 1-2L vode zraven in predaleč. Tudi zdravniki, ne bi si mislil, da so tako lahkomiselni in da jih je preveč odneslo v zasvojenost.

Kdo pri zdravi pameti gre ob 12h po 35 stopinjah tečt čez drn in strn za 1-1.5ure in še brez zadostne količine vode?
 jezo
kaj nei rečem. naravna selekcija nekako. če ne razmišlajo se jih odreže.
načeloma se da pri vsaki temperaturi laufat sam primeren tempo, oprema, hidracija in hrana pa gre
 spela*
čara napisal/-a:So pa znane smrti zaradi vročinske kapi pri obsedenih. Ki so tekli poleti, sredi največje vročine, brez 1-2L vode zraven in predaleč. Tudi zdravniki, ne bi si mislil, da so tako lahkomiselni in da jih je preveč odneslo v zasvojenost.

Kdo pri zdravi pameti gre ob 12h po 35 stopinjah tečt čez drn in strn za 1-1.5ure in še brez zadostne količine vode?

Jaz vem za enega. Ki je pri takih temperaturah tekel v Dubrovniku. S tem, da so morali z njim teči še telesni stražarji. Ja, človek je na zelo visokem mestu (le kdo ga je volil? :lol: ). Slovenec, seveda ...
 abcd
Jaz sem šel enkrat na morju teč pri 38 stopinjah, ob kakšnih sedmih zvečer. Ob dnevih brezdelja že prekipevaš od energije. :) Bolj sparjerno je bilo tako, da sonce ni imel neke moči. Bom rekel, da je bilo bolj enostavno, ker sem tekel kakšnih 8 km na easy kot pa če bi se pri idealni tempreaturi gnal čez 90%.
Tud v savni se mi je zdelo večje matranje kot to pa še majn sm se potil na teku. :drink
Uporabniški avatar
 čara
Pri takh temperaturah jaz ne uživam v rekreaciji. Z izjemo plavanja. Če je nujno delo zunaj zaradi kmetije-je nujno zlo in se pač postori.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA