Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ta članek je še mil.
kakšno leto nazaj sem prebral članek možno da na spletni strani dnevnika kjer je neka kolumnista dobesedno obtoževala tekače vsega živega.
od prepotentnosti do kako grozni smo ker tečemo tudi po mestu. tisti ki živijo v blokih pač morajo priteči ven iz mesta ali pa preprosto tam narest krog če jim časa primankuje.
v glavnem je bil celoten članek nekakšen lov na čarovnice. žal ga trenutno ne najdem
pač nimaš kaj kot pravijo
HATERS GONNA HATE 8)
JA, se spomnim, noro! To je tisti drugi članek, ki ga omenjam na začetku. Objavljen tudi v Delu. Avtorica pa Jela Krečič, novinarka Dela, doktorica filozofije .... :--( Je pisala, da bi morali tekače kaznovati kot ekshibicioniste. Sem jo mislila omenit pa brez veze takim čvakulam delat dodatno reklamo. Bolano, evo, link:
http://www.delo.si/mnenja/blog/dober-tek.html

Kot v srednjem veku.
Kaj se pa sedaj zgražate?
Pisarite, kot da s(m)o samo tekači aktivni, ostali pa leni. Jaz na dopustu vedno tečem, ker imam čas in višek energije, sicer pa bolj spadam med tiste, ki imajo slabo vest v vsakem primeru: kadar tečem, vidim ljudi, ki delajo ("počnejo nekaj pametnega")in ker vem, da imam tudi sam dovolj drugega dela, imam slabo vest, ker "zapravljam čas", kadar delam, pa vidim tekače in me kot tekača spet grize slaba vest. Aktiven sem pa v vsakem primeru...
Malo za hec (pa tudi malo zares): tek je za pisarnarje. :wink:

LP, vencelj
Jaz pa se čudim, da so to sploh objavili v delu. Resnično. Tak zapis sodi kvečjemu v osebno dnevnik, blog. Ne pa časopis, ki ima celo sloves kvalitetnega. Minus točka za njih.

Res je, da te v lastne občutke nihče ne sili. In da je odrasel človek dolžan, da sam deluje v skladu s sabo. :roll:
Pač tako razmišljajo, saj do drugačnega mnenja imajo tudi pravico. Eni smo veseli, ko srečamo kakega tekača (jaz ga/jo takoj analiziram :lol: ), drugi se pa pač zgražajo, kar sem doživel že v družbi mojih sodelavcev. To je pač njihov problem, ne moj. 8)
Medicius napisal/-a:Pač tako razmišljajo, saj do drugačnega mnenja imajo tudi pravico. Eni smo veseli, ko srečamo kakega tekača (jaz ga/jo takoj analiziram :lol: ), drugi se pa pač zgražajo, kar sem doživel že v družbi mojih sodelavcev. To je pač njihov problem, ne moj. 8)

Haha, jaz tudi analiziram! Ha, vedno najprej prečekiram superge, potem uro...in če je tekač bolj počasne sorte se še v ostalo opremo zapičim :D Tako, bolj za šalo kot zares :P
No, jaz sem pa takega mnenja: saj ni nujno, da si tekač, eni smo pač tekači, glavno je, da poskrbiš za svojo kondicijo, za zdravje....in iz izkušenj vem, da potem vsako delo človek lažje opravi, saj kondicija naredi svoje, pa kakorkoli že je in karkoli počneš ! Pa slaba vest ? Zakaj le, saj človek lahko na telefonu prečepi tudi uro na dan, pa nima slabe vesti, jaz mislim, da smo pač tekači nekaj posebnega in razveselim se vsakega novega, ki ga vidim na svojih "trasah" ! LP
Ehh, pomojem članek sploh ni tako zelo "slabonamerno" mišljen. Meni so tudi "čudni" ljudje, ki celo poletje preživijo v fitnesu,...pa potem, kdaj rečem kakšno pikro "pa daj, pojdi ven na zrak, na golovec pa tam telovadi..." ...pač. Vsak mora v življenju najti nekaj kar ga veseli in osrečuje. Meni osebno se zdi, da so 60 let nazaj ljudje delali na njivah, v gozdu in so bili ves čas na zraku, danes pa ljudje po cele dneve presedimo v službi za računalnikom in pač..popoldne telovadimo, tečemo, plavamo... kakor koga veseli :)

Jaz ne razumem fitneserjev..

Fitneserji ne razumejo mene...

Nekateri ne razumejo kolesarjev...

Spet tretji pa enostavno ne marajo športnih aktivnostih...

Pa konec koncev...življenje je eno samo, vsak ima pravico zagovarjat svoj življenski slog in svoje mišljenje :) :) Ljudje se prehitro počutimo napadene :D

Ko bodo pa na cesti table "tekačem prehod prepovedan" haha, takrat pa se lahko začnemo prepirati :)

Uživajmo življenje! :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA