Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zaradi slabo sanirane poškodbe sem se danes odločil, da je bolje ohraniti cele noge in čez teden ali dva spet normalno teči, kot pa v zanosu adrenalina pridelati kakšno dplgotrajno poškodbo.
Odločil sem se podariti štatno številko in čip kakšnemu tekaču, ki pa je mogoče ocenil da bi pa vseeno pretekel 21km, je pa zamudil prijavo. Možnost predaje jutri uro pred štartom.

Kontakt preko zasebnega sporočila. Odgovorim šele zvečer po 20h. Za naprej se dogovorimo po telefonu.
Pozdravljeni;
lepo prosim - če ste res tako prijazni - danes namreč že cel dan, žal neuspešno, iščem prijavo.
Žal mi je, da se vi teka ne boste mogli udeležiti.
Želim vam čim prejšnje okrevanje.

Jana
Nazadnje spremenil jana123, dne 27 Okt 2014, 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
mikibenc napisal/-a:Zaradi slabo sanirane poškodbe sem se danes odločil, da je bolje ohraniti cele noge in čez teden ali dva spet normalno teči, kot pa v zanosu adrenalina pridelati kakšno dplgotrajno poškodbo.
Odločil sem se podariti štatno številko in čip kakšnemu tekaču, ki pa je mogoče ocenil da bi pa vseeno pretekel 21km, je pa zamudil prijavo. Možnost predaje jutri uro pred štartom.

Kontakt preko zasebnega sporočila. Odgovorim šele zvečer po 20h. Za naprej se dogovorimo po telefonu.

Moja čip in številka sta osddana. Lep dan želim vsem tekačem

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA