Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Eno mogoče mal smešno vprašanje, pa vseeno:
Garderoba oziroma oddaja garderobe: Lansko leto v potovalkah, kamor smo napisali svojo startno številko, letos oddamo nahrbtnike, ki smo jih dobili s startno številko? (malo me bega ker ni nikjer kvadratka za napisat štartno številko na nahrbtniku hehe)

Pozdravček 8) :lol: :laola
hcMi25 napisal/-a:Eno mogoče mal smešno vprašanje, pa vseeno:
Garderoba oziroma oddaja garderobe: Lansko leto v potovalkah, kamor smo napisali svojo startno številko, letos oddamo nahrbtnike, ki smo jih dobili s startno številko? (malo me bega ker ni nikjer kvadratka za napisat štartno številko na nahrbtniku hehe)

Pozdravček 8) :lol: :laola

Hehe vedno pomisliš na največje malenkosti :-D Jaz sem tudi tak :-P
Mislim da bodo tisti, ki bodo sprejemali garderobo na nahrbtnik navezali kakšen obesek in gor napisali štartno številko.
Poldy76 napisal/-a:Super ideja/informacija.

Kje se nabavjo tocno taki magneti?

Pac sem mahnjen ne samo na funkcionalnost pac pa tudi design...

Pa se to a so tezki?

Nabavijo se marsikje, lahko pa tudi tukaj:
http://www.amazon.co.uk/dp/B00CORJSRI/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1
Težki? hehe, si me pa nasmejal in sem jih zato stehtal samo zate :lol: vsi štirje skupaj tehtajo natanko 12 gramov. Če je to težko ali ne pa presodi sam ;)
Gledam, kako priti na tek. Avtobusi ne vozijo, ceste zaprte. Mestnih biciklov bo gotovo zmanjkalo, peš je predaleč. Če grem s svojim biciklom je torba premajhna. Pa se bom že znašel. Ampak gledalcem in tistim od daleč bo težje. Sploh pa tistim, ki imajo kakšne opravke.

Mislim, da je tako obsežna zapora nedopustna. Če se ne da najti manj obremenjujoče trase, bo treba pac teci 2 kroga. Tudi to kar so storili v petek je nedopustno. Tik pred največjo konico so zaprli ceste in povzročili kolaps. Kot da ne bilo vseeno, če bi začeli ograje postavljati po 16. uri.
Kakšen dan ne samo malo. Med tekom sem ugotovil, da navijačev še nikoli ni bilo toliko in razpoloženje še nikoli boljše. Če moji navijači ne morejo tja, kjer mi bo najtežje, lahko pridejo pa tja, kjer bo najtežje drugim.

Vse ostalo se pa tudi nekako reši. Pa četudi z vožnjo po avtocesti brez vinjete.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA