Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 simona10
Živjo, res bi šla rada na tek prihodnji vikend in me zanima ... ali katera punca ne gre na tek in je prijavljena na tek? Prosim javite, plačam štartnino, seveda.

Hvala in lp
Uporabniški avatar
 zz topka
simona10 napisal/-a:Živjo, res bi šla rada na tek prihodnji vikend in me zanima ... ali katera punca ne gre na tek in je prijavljena na tek? Prosim javite, plačam štartnino, seveda.

Hvala in lp

mojmir napisal/-a:kdor pošlje mejl ali pokliče zaradi katerikoli razloga, ga črtamo s seznama udeležencev.

Saj, če bo Mojmir dovolj tekačev vrgel s seznama, prideš najbrž lahko kar tja in se prijaviš. :o
Le na to pazi, da ga tega po mailu ne vprašaš :shock: :P
 Gregi
Na teku sem bil zgolj leta 2010 in zaradi razočaranja nad organizacijo se teka nisem več udeležil... sem pa rabil cele 2 leti, da sem uspel organizatorja prepričati, da me zbriše s svoje MAILIG liste in mi neha pošiljati maile. Celo tu, preko foruma sem moral "zaprositi" za izbris, saj drugače ni šlo... Obsipaval pa me je z dveh ali treh naslovov. Očitno gre e-promet lahko zgolj v eno smer...
Uporabniški avatar
 pajo
Gregi napisal/-a:Na teku sem bil zgolj leta 2010 in zaradi razočaranja nad organizacijo se teka nisem več udeležil... sem pa rabil cele 2 leti, da sem uspel organizatorja prepričati, da me zbriše s svoje MAILIG liste in mi neha pošiljati maile. Celo tu, preko foruma sem moral "zaprositi" za izbris, saj drugače ni šlo... Obsipaval pa me je z dveh ali treh naslovov. Očitno gre e-promet lahko zgolj v eno smer...

Pri meni se to še vedno dogaja. Mi ni jasno kaj njemu ni jasno! Ko se mi določena oseba zameri je konec veselja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA