Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živjo,
Razmišljam, da bi se letos udeležil Adidasove šole teka. Imate kakšne izkušnje s preteklih let? Kako se teki prilagodijo, če je skupina zelo različna, npr. nekaj začetnikov in nekaj zelo hitrih tekačev?

Hvala!
Lani je bilo enkrat ceneje, pa še všteta startnina za LM. Tako, da letos ne grem zraven. Sicer pa so 3 skupine:
-Počasnejši od 1:45 na 21
-Hitrejši od 1:45 na 21
-Maratonci na 42
Se prilagajajo počasnejšim,ki ponavadi odtečejomanj ponovitev, itd.
spitzpark napisal/-a:Lani je bilo enkrat ceneje, pa še všteta startnina za LM. Tako, da letos ne grem zraven. Sicer pa so 3 skupine:
-Počasnejši od 1:45 na 21
-Hitrejši od 1:45 na 21
-Maratonci na 42
Se prilagajajo počasnejšim,ki ponavadi odtečejomanj ponovitev, itd.

Enako! Zavohali so denar pa... Pač najdeš družbo za tek pa raje za ta denar kupiš superge.
cele napisal/-a:ravnokar sem šel pogledat in na hitro preletel njihovo spletno stran. Ali je 84€ za vseh 7 mesecev ali nisem prav razumel?

Hvala in LP,

Cele dobro si prebral. Skonto a ne? :D
OJ Pajo hvala za odgovor. Ma lej ne vem kakšna je bla lanska cena ampak to pride 12€ na mesec za 4 treninge pomeni trening 3€ kar se mi ne zdi drago. Če primerjam kakšne tekaške skupine ki imajo za isto količino treningov 20 ali celo več na mesec.

Ali pa jaz narobe gledam na vso stvar.

Je pa res da bi lahko na spletni strani pisalo kaj več vsaj do kdaj so treningi kaj zajemajo treningi itd...

Meni se zdi kar zanimivo, kolikšna pa je skupina tisti ki st že bili ali je ta skupina po 1.45 na 21km velika ali jih je to bolj malo, namreč nebi rad šel potem pa ugotovil da nas bo v skupini samo 5 :)

Še enkrat hvala za odgovore.
Ponavadi se je zbralo povprečno okoli 20 tekačev. Poleti malo manj. V prejšnjih letih si plačal okoli 40 eur in si za to dobil majico ter startnino za LM. Torej, treningi so bili recimo zastonj. Je vse skupaj zgledalo kot promocijo za adidas. Sedaj je pač dražje...sicer še vedno ceneje kot drugod. Sam sicer ne vem, kaj za to dobiš drugje, ker nisem bil pri drugih skupinah.
cele lej ne bom nič pisal ne tako ne drugače. Pojdi probaj in potem napiši tvoje vtise. Pošteno? saj lahko greš samo 1x , da vidiš če ti odgovarja. Drugače pa pridi ob torkih na Rožnik pa z ta hitrimi eno 14ko pa bo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA