Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Hojla,

eno vprašanje oz. pomoč bi potrebovala za tiste, ki imate Garmin 910xt.

Ko sem prenašala dejavnosti iz ure na računalnik, se mi je zgodilo, da mi je prenos izpustil eno dejavnost, ki je sedaj nimam v rač., je pa še vedno na uri (torej mora biti shranjena).
Torej, prenesel mi je čet., pet., ______, torek, sreda, nedeljo vmes pa ne.

Kaj naj naredim, da bom imela preneseno še nedeljo? Mi zna mogoče kdo pomagati, saj sem ostala brez idej, to pa se mi je zgodilo prvič.... (pa tako pomemben trening sem imela, smrk)

Hvala.

Lp,
helena
hm, sem, ker bi mi drugače ura javila ob naslednji dejavnosti, da nisem še shranila.

Čeprav si me zdaj zmedel... Ampak mislim oz. vem da sem shranila, ker mi je bil zelo pomemben trening.

Zdaj sem nekaj na uri pritisnila in vidim, da mi nekaj prenaša (samo, upam, da mi pa zdaj na uri ne bo šlo vse v nič).

Res mi je zelo nenavadno. Pa tudi to je tak tak, da mi tooooooliko časa prenaša, tudi po pol ure samo en tek, npr. Grozno.

hvala
Pumpkin napisal/-a:hm, sem, ker bi mi drugače ura javila ob naslednji dejavnosti, da nisem še shranila.

Tako je tudi na moji 310xt, ki je predhodnica tvoje. Sem mislil, da ima ta novejša kaj drugače.
Preveri potem še da nisi nedeljski trening kar nadaljevala v torkovega. Če je tudi to OK, potem na uri zbriši vse dejavnosti razen nedeljske in probaj še enkrat. To je pa tudi vse kar se trenutno spomnim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA