Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Hojla,

verjetno tole že kje obstaja, se mi zdi, da sem 1x že zasledila, pa sedaj ne najdem več...

Moje vprašanje je, kje v Celju je možno teči, ko se spusti noč? Sem namreč sveže priseljena (Hudinja) pa nekako ne vem kje je primerno. Slišala sem le, da je pot ob Savinji menda osvetljena. Je mogoče še kaj lepega oz. primernega za noč?

Če pa se najde kaka kandidatka/kandidat, da mi zvečer kako traso pokaže, pa še toliko boljše...

Hvala.

lp,
Helena
Ko sem še živela v Celju blizu I. OŠ, sem zvečer tekla ponavadi po Dečkovi do Čopove in potem gor desno do AC nadvoza Lopata, to je skoz osvetljeno pločnik. Ali pa sem šla po Kersnikovi gor in čez Novo Vas in nato čez hrib na Hudinjo in po Dečkovi nazaj. Ves čas pločnik in luči. Ob Savinji je osvetljen samo mestni del do Špice, naprej je tema.
Tečeš pač povsod po mestu, kjer je pač pločnik in osvetlitev...predlog za 10 km: Čopov most..po osvetljenem Savinjskem nabrežju do krožišča pri ž. postaji...potem po ulici 14 divizije, Aškečevi, Mariboorski do Selmarja (Hudinja), tu zavijem proti Zlatorog dvorani, čez Golovec na Ostrožno, mimo vrstnih hišic do GD Ostrožno, in potem mimi Lave znova proti Savinji.
lpA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA