Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 jozafat
Lahko tudi jaz ker sva z ZZ v isti fari? :D
Drugače povem na praznični ponedeljek v živo na kraju zločina :D
Uporabniški avatar
 zz topka
A, Tajataja, si vidla, kolk sem imejla jast lep hrib, a? :D Škoda, ker je blo mal zamegljeno.
In škoda, ker se včeraj zjutraj nisem mogla odločit, kam bi raje šla, ali na Nanos, seveda mimo Plaza, ali na Slavnik in še obalo prehodit?
Po mencanju in pametovanju, da bo ob morju topleje, sem šla raje na morje. Še prej pa seveda na Slavnik.
Drugače bi se pa še lahko kje srečali.
:laola :laola
Uporabniški avatar
 Enkica
Še jazszt (upam, da ta še ni zaseden :lol: ), ki sem tudi bila prvič na ZZTopkinem bivšem! Le kako si ga lahko zamenjala za kar koli?! Krasen je tale Plaz, smo skoraj kar gor ostale, tako je bilo lepo!
Uporabniški avatar
 zz topka
Zdej sem pa že mal ljubosumna....Slika
Enkica napisal/-a: Le kako si ga lahko zamenjala za kar koli?! Krasen je tale Plaz, smo skoraj kar gor ostale, tako je bilo lepo!

Sem morala zamenjati pod mus....,
Tajataja napisal/-a:... da gate trga.
ker sem brez vseh gat ostala....Slika
:lol:
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Zdej sem pa že mal ljubosumna....Slika
Enkica napisal/-a: Le kako si ga lahko zamenjala za kar koli?! Krasen je tale Plaz, smo skoraj kar gor ostale, tako je bilo lepo!

Sem morala zamenjati pod mus....,
Tajataja napisal/-a:... da gate trga.
ker sem brez vseh gat ostala....Slika
:lol:

Včasih so pri Bagatu delal mašine, ki so znale vsake gate zašit....zdej so pa druge firme, pa tud znajo nekaj malega....ampak če je mus, je pa mus. :-- :-- :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA