Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
vencelj napisal/-a: :arrow: Je kaj odziva pri iskanju novega slogana Tekaškega foruma :?:
Jaz sem brez idej... :roll:

LP, vencelj

Jaz sem sicer nekaj predlagal, bi bilo pa morda zanimivo videti vse predloge in izberemo sami najboljšega z glasovanjem.
 spela*
zz topka napisal/-a:Konec koncev je zgolj in samo na nas, da bo TF živel.
Mi smo tisti, ki smo se nanj registrirali, da ga bomo uporabljali. Torej moramo mi skrbeti za to, da forum ne "umre". Sam od sebe ne bo nič napravil.
Če hočem nekaj prebrati, mora NEKDO nekaj napisat. In tu bi morali vsi bolj nastopati. Ne le peščica.

Točno tako. Ne vem, zakaj se pritožujejo najbolj tisti, ki tako ali tako najmanj pišejo. :twisted:
Uporabniški avatar
 vencelj
spela* napisal/-a:
zz topka napisal/-a:Konec koncev je zgolj in samo na nas, da bo TF živel.
Mi smo tisti, ki smo se nanj registrirali, da ga bomo uporabljali. Torej moramo mi skrbeti za to, da forum ne "umre". Sam od sebe ne bo nič napravil.
Če hočem nekaj prebrati, mora NEKDO nekaj napisat. In tu bi morali vsi bolj nastopati. Ne le peščica.

Točno tako. Ne vem, zakaj se pritožujejo najbolj tisti, ki tako ali tako najmanj pišejo. :twisted:

Ja, se strinjam. Sicer pa, če odpremo forum, vsebuje toliko različnih tem, da res lahko vsak najde nekaj zase. Še mene preseneti, ko se sprehodim po naslovih. V glavnem uporabljamo samo nekatere (vabila, poročila, oprema...), pa je zadeva tako široko zastavljena, da je možnosti še pa še.
Npr., tema "Začetniki- predstavimo se" ( :arrow: tehnikalije :arrow: o članih) ima zadnji prispevek star dve leti...in to je le en primer. Brskajte, pišite...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 jkarmen
vencelj napisal/-a:Pravzaprav ne klubom, mislil sem na Športno društvo Tekaški forum.

Športno društvo še obstaja ampak je trenutno njegovo delovanje "zamrznjeno", ker žal ideja pred leti o obuditvi in članstvu in aktivnostih ni obrodila sadov.
Uporabniški avatar
 zz topka
Npr., mene je strašansko motlo, da nisem imela več nadzora nad tem, kdo je, kdo ni, kdo je frišen fazan, kdo đomba, kako lahk napišeš ZS nekomu, samo da klikneš na ZS ali pa mail, ali pa greš na njegovo spletno stran.... :shock: 8)

In pole jast danes nekaj klikam sem ter tja po Forumu in slučajno kliknem na tisti krogec, ki ga imamo za notr vstavit slikco, ali pa če nimamo, piše na njem No image.... To bi blo to:
Slika
In ko to kliknem, se tam odpre vse :
Slika
Se grem stavit, da nisem sam jast bla do dans tolk bjondasta... :D :lol:
 TONEK
Pa najvztrajnejši tekači tudi že zelo dolgo pavzirajo.
Marjan, bi bil pripravljen nazaj prevzet to področje, ker tu že malo vonjam trohnobo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA