Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ajp
Zdravo rad bi da mi nekdo razloži kako se nastima feniksa 3,da mi baterija zdrži vsaj cel dan, saj nameravam preteči iz Rač do Vipave pravtako bo dobrodošel vsak namig glede najkrajše ter najvarnejše poti lp
Uporabniški avatar
 fenderjag
Odvisno kaj rabiš.

Če se ti ne gre za natančno GPS sled, potem ga vrzi v "Ultra Trac" GPS način in dobil boš okoli 50 ur ven iz ure preden rikne. Samo GPS sled bo taka, kot da si pred tekom gajbo pira plus špricer ali dva vase vrgel :lol:

Če rabiš natančen GPS, potem ti ni druge kot zunanji USB polnilec. Vrzi Fenixa v USB mode Garmin (Settings ->System->USB mode) in uro lahko polniš kar med tem ko ti še vedno izvaja aktivnost.
To sem sam naredil nedolgo nazaj na SLO 100 ultri, ko mi je Fenix izdihnil nekje po 14 urah teka.
Lepo napelješ Garminov polnilec po roki, v žep daš zunanji USB polnilec(sam sem uporabil prednji žep športnega nahrbtnika), vklopiš Fenixa v USB polnilec, in tečeš dalje. Mene ni motilo. Pa smo tudi "plezali" vmes.

Za najkrajšo/najvarnejšo pot ti bo pa kdo drug svetoval, ker meni se sanja ne :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA