Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 alexander
#368032
Precej redno tečem ali se sprehajam po poteh, ki so široke najmanj 3m in več. Zadnje čase se mi redno dogaja, da srečujem tekače, ki se mi skoraj obdrgnejo ob ramo, kljub temu, da je pot dovolj široka, sam pa tečem čisto ob robu. Razumem logiko tekačev , da želiš sebi dobro in se zato ukvarjaš s telesno aktivnostjo, ne razumem pa, da ob tem prosto ogrožaš druge. Ničesar takega ni potrebno, kot samo neka normalna razdalja, ki jo priporoča NIJZ, pa se s tem ne ogroža drugih ljudi. Ne be se oglašal, če bi se to zgodilo enkrat ali parkrat, vendar se mi to dogaja redno, zato tale poziv : pamet v roke, nobenega odrekanja ni potrebno, da skrbimo še za druge, ne samo zase !!
 TONEK
#368035
Na katerem koncu naše deželice pa se podijo taki neotesanci?
Uporabniški avatar
 husein
#368038
Čudno, tečem skoraj vsak dan, srečujem tekače, pohodnike, kolesarje, sprehajalce psov in se mi kaj takega ne dogaja.
 KadilecSamo
#368040
Jaz sem pogosto v Polhograjcih pa tudi nimam nobene slabe izkušnje. V marcu, aprilu se mi je večkrat zgodilo, da so ljudje skakali v graben, ali pa se skrivali za drevo, ko sem prisopihal mimo, ne pa da bi si želeli bolj tesnega konakta... :roll: Bolj me pogreje, če ne dobim nazaj pozdrava :lol: (ampak o tem smo se tudi že pogovarjali).

Lp
 Urška89
#368043
No, ne vem kje kdo teče, ampak meni so to v Ljubljani ne dogaja (je pa res, da ne rinem rada na ''top'' lokacije) ... Morda se na kakšnem pločniku s kom malce bližje srečava, ampak ni nobene sile. Kvečjemu so bolj pogosta potencialna bližnja srečanja s sprehajalci, ki se nikakor ne umaknejo nikomur, pa zato skočim skoraj na cesto ali na travo. =)
Uporabniški avatar
 husein
#368047
vinkop napisal/-a:na Dolenjskem ne srečaš nikogar....lahko tečeš nag.... :juhuhu:

:D nagcem se verjetno vsi ognejo.
Uporabniški avatar
 majcka
#368048
husein napisal/-a:
vinkop napisal/-a:na Dolenjskem ne srečaš nikogar....lahko tečeš nag.... :juhuhu:

:D nagcem se verjetno vsi ognejo.


Še posebej te dni, ker se bojijo, da bi morali oni tud tako. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 husein
#368072
rio napisal/-a:amm, zakaj ne tečeš več?

Mogoče samo ne teče manj :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
#368073
Letos imam pretečenih že dobrih 600 km več kot pa lani v tem času.

Se ne damo, Matjaž
 Urška89
#368077
Če kdaj, je prav zdaj potrebno teči in vzdrževati kondicijo, ne le fizično, tudi mentalno.
Uporabniški avatar
 pajo
#368080
Pih pretekel manj kot lani. Kriv obisk Valencije meseca januarja kjer sem 100% kasiral lažjo obliko corone posledice so še sedaj. Dolga štorija za pisati... Skratka dolgo časa sem jemal po 6 kom tablet Dureta zaradi nemogočih bolečin v mišicah + srčni utri v hoji 172 z 50 m teka pa čez 200 utripa. Trajalo vse do sredine aprila. V juliju padena trtico -bila že 2 x zlomljena... Itak, da je šla. Poleg reber zadeva, ki je ne morem dati v gips. Dobil še 1x močnejše Durete, da sem lahko delal na vrtu in imel teke po 5 km. Več telo ni dovolilo. Skratka ni najboljše leto kar se vsega tiče ampak bo ni panike.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA