Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 tommi
hm
ka pa mate to?
Uporabniški avatar
 MirkoPR
General Lučko!

Javljam se v bojno enoto bodyguardov!

3. MirkoPR :lol:

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 alan
Glej ga zlomka, jaz sem se pa ze prijavu, pa na zalost v napacni temi :shock:

Torej:

4. alan
Uporabniški avatar
 Barb
Lučko,upam, da ste se bodyguardi organiziral :roll: :P

Vabljeni pa vsi seveda, od 19:45 dalje v Piramido :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Žal sem danes zaseden in se ne bom mogel srečati z vami. :cry:
Forumke :arrow: lepo se zabavajte med tekom. :wink:
TF Mišičnjaki :arrow: budno pazite nanje. :wink:
Predvsem pa uživajte v Piramidi. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Barb napisal/-a:Lučko,upam, da ste se bodyguardi organiziral :roll: :P

Oj, Barb, sem slišala neko šepetanje da bodo bodyguardi dobil nove gvante (jaz upam, da bodo v tangicah :ignore: ) :cenz:
Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša napisal/-a:...............da bodo bodyguardi dobil nove gvante (jaz upam, da bodo v tangicah :ignore: ) :cenz:

Uuuuuuuuu Tjaši to mi deliiiiiiiii :juhuhu: :oops:
A rdj'čeeeeeeee :?: :idea: :arrow: ...pol bova midve,ko sva bikici,šli kot sam vrag :P
Uporabniški avatar
 runner
bem :cenz: ti Lukasa ... khmm raje princezo Leo (to je tistka kot da bi imela dve zemlji na usesih) in Sithe in Darte ...

ce pa sem OBLJUBIL dedicu !!!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Dragi general Lucko, skesano se javljam na raport in moja usesa so poklapana, ker sem vceraj zamocil in me ni bilo, da bi cuval TF punce. Sem tehtal med tekom in sluzbo pa je sluzba nazalost prevagala. :( Upam, da je bilo dovolj fantov, ki so merkali, da so dekleta varno tekla?

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Koliko dni prekorednega je na vrsti ali me caka celo kaj hujsega? ;)
 Lučko
:D :D :D Slončk nč bat, nobenih ukrepov ne bo :wink: Je bila strokovnost bodigardov za varovanja naših dam in to kljub številčno majhni ekipi bodigardov, izredno na visokem nivoju. Zakaj :?: Ne boš verjel :!: Ekipa je bila sestavljena iz dveh generalov in polkovnika, pa še trije desetarji so bli prisotn 8)
Če ne verjameš: TF-general Lučko, general Janez Slapar, polkovnik MatjažV...no, kva bi se lohk našim damam še zgodl :idea: :lol:
PS
Ej, kva sm jz generala Slaparja "šetu" :shock: :rol: ...sm mu ukazvou, Janez ti tuki priden bod, Janez ti to nared, Janez ti tuki naše punce merki, dej mi nouš prekmal ušou...sm ga šetu... 8) :lol:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
ja pa na pasjo službo si čist pozabu! :clap: So tud kužki prispeval svoje :!:
 Lučko
:oops: :oops: :oops: jaaaaaa pa službeni psi so bli prisotni :oops: :oops: :oops: hvala Darja :lol: :lol: :lol:
Ja moram povedat, da smo mel tud in to par službenih psov :lol: :lol: :lol: službeni pes Tekaškega foruma TF-ŠIK in pa njegova službena kolegica TF-GUNA 8) :wink: tko, da vidte, da je bila zadeva definitivno varovana :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA