Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 lana
okol brda...še nikol?? zakaj?
Uporabniški avatar
 pegaz
Lej, Lana: ne bodi no tako sramežljiva. Več kot prijazno povabit, da se nam pridruži, pač ne moremo, ker te ne poznamo. Forumci na tekmah (in tazagreti tudi na treningih) nosimo razpoznavni znak (glej levo zgoraj), zato, da se laže najdemo in počvekamo, potem pa kaj popijemo in pojemo. Pridi zraven in se nam pridruži (enako velja za Piko)!

Noben pa ne more tega koraka namesto tebe naredit. Just do it!

Če imaš še kako vrašanje, smo ti z veseljem na voljo.

Howgh.
Pegaz.
 lana
:( vem vem, saj se pripravljam,sam čas potrebujem.mi bo že zalaufalo a čudeža pač ne morem takoj narediti. Kako pa postanem vaš član in kake so moje obveznosti??
Vsem pozdravčke res res hudo iz srca
Uporabniški avatar
 davor123si
Ja tkole je,

u bistvu si ze nasa clanica, ker si se ze vclanila v forum :) , članarine ni, te pa zna obcasno kaksno nase snidenje kr krepko udart po zepu, ker znajo bit analize po prireditvah zeloooo dolge, pijaca se zliva v potokih, jerbasi s hrano so polni cel ljubi dan in vecer, prot jutru jih pa tud vecina ze domov gre, tko da je za tiste k ostanejo na konc dost:)

Kot clanica imas le eno in edino dolznost; da siris dobro voljo naokoli in da se mas fino (najboljs v nasi drusni :lol: )

evo tkole se z moje strani Dobrodosla na forumu;

ce ne prej se vidmo na pikniku 2.7.;

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 5rca
Lana ... lahko pa prideš že to soboto na tek v Bevke :) nas bo tudi nekaj s foruma tam :) s pikami na hrbtu :shock:

smo ti pa pozabili povedati, da, ko se prijaviš na tekmo, pod klub napišeš Tekaški forum :!: da nas bo več pa da si bomo spet kakšno nagrado pritekli (prašiček z Dolskega) za najštevilčnejšo ekipo :!: če si bo še kakšen organizator upal kaj takega dati v razpis :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 *pika*
pegaz napisal/-a:Pridi zraven in se nam pridruži (enako velja za Piko)!

Pegaz, hvala za eno konkretno vabilo, ampak z mano je tako: pomembna okupacija v življenju so zame hribi, pa mladi planinci. Tek imam zdaj v bistvu bolj za pridobivanje kondicije, pa zato da nasploh lažje živim. 8)

Tako da bom 'rdeče pike' cukala za rokav zelo poredko - mogoče mi pa le uspe kdaj uleteti še na kakšno tekaško prireditev.
 lana
a mogoče kdo pozna tekača Brezovec Braneta....naj mi javi tuki...tud teče..neki zanima..lp Lana
Uporabniški avatar
 Kunec
Braneta pa poznam, se dobimo pred in po tekmi in kašno rečemo, danes skoraj verjetno tečemo v Cerknici za primorski pokal.
LP Darko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA