BBA napisal/-a:Danes sem prvič obiskal forum in sem se odločil, da se kar prijavim. Lani sem pretekel dobrih 300 km, letos sem na dobri poti k 365 km - moj lani nedoseženi cilj (ponavadi tečem 6 km na dan). Kolikor sem uspel prebrat, ste tukaj precej večji navdušenci - zanima me, koliko km vi pretečete na leto, kdaj ste začeli teči in koliko ste pretekli na začetku svoje tekaške "kariere".
Lep dan vsem!
Živjo!
Lepo da si se pridružil na naš tekaški forum.
No pa začniva na začetku.
Začetki mojega teka segajo tri sezone nazaj, ko sem pričela med poletnimi počitnicami teči na krajše razdalje, v času šole pa tek ponovno opustila. Naslednjo sezono sem se ponovno odločila za tek in tokrat ostala. Tako je letos moja tretja sezona od kar tečem vsak dan (z izjemo 4-8 dni na mesec, ko pride na vrsto počitek).
No začela sem s tekom na 800m ( takrat sem bila stara približno 12 let) in ostala na tej razdalji približno 7,5 meseca, nato sem se premislila in začela s tekom na več kilometrov. Trenutno (pri
skoraj 16 letih) so moji cilji 200 km na mesec (letno okoli 2000km), ko pa še malo zrastem, si pa želim odteči maraton, polmaraton...mogoče še kakšno drugo vztrajnostno disciplino.
Ne treniram v klubu, sem sama svoj trener (pomaga mi še nekaj prijateljev), pa kar gre.
Upam da sem ti odgovorila na vse kar te je zanimalo.
Lepo se imej

.