Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 drej
Glede na moja zadnja dva prispevka, sem prišel do zaključka, da je prišel čas, da se poslovim.

LP
 Benady
Daj tole malo bolj razlozi... :roll:

...tudi jaz sem ze 1x pobegnil, pa sem se vrnil... :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NO Drej ne obupaj prehitro. In še enkrat dobro premisli.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No DREJ ne tako hitro glih sem mislil da si sposodim rolerje in grem na ROLADO vsaj mislim da je tako nekako a ne.

pa morda bi rabili še kak tvoj nasvet.

:twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :arrow: :arrow: :arrow:
 Damjana
Zakaj pa bi zapustil TF :?: :?: :shock:
Pri nas nekaj podobnega prakticiramo že par let in mislim, da je sploh pri otrocih zelo pomembno, da jih z nečim motiviraš. Poleti pač hodimo z rolerji po "daljši" poti (beri cca 10km) na sladoled. (brez sladoleda se nobenmu ne bi ljubilo z mano. Za tek jih žal še nisem navdušila, vsak nasvet je pa dobrodošel. Mislim, da je to dobra ideja za svojo temo..

Mislim, da te tale forum potrebuje, zato nikar ne pobegni :!:
LP D
 zappa
Mislim, da je "dreja" razjezilo to, da je admin skupaj z modrovanji o T. Humarju tudi njegovo Rolado prestavil v "kr neki" peskovnik.

Je pac tako, ne se sekirat zaradi tega. Tudi admin se lahko zmoti oz. ima drugacen okus, a ne? Taka nestrinjanja s potezami administratorja/cenzorja se dogajajo na vseh forumih, ljudje imamo pac razlicna mnenja in okuse. Za moje pojme, recimo, bi "impresije" s tegale foruma prej sodile pod "Kr neki" kot "Rolada". Ampak to ni vazno, glavno je, da smo za Rolado slisali, ker je dobra ideja!!

LP
Uporabniški avatar
 tekačica
No mal se pomir, pa pridi nazaj na forum. Preberi malo kaj se dogaja, pa boš spet boljše volje..... Vsak ima pravico povedati svoje. :roll:

Sicer pa....če si registriran potem tudi sodeluj :lol: :lol: :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA