Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tekačica
Veggie napisal/-a:
tekačica napisal/-a:v času 2.04 :oops: (ja bo treba še kar nekaj trenirat, da bom ta čas razpolovila....

Uf, eni so pa optimisticni :!: :shock: Vsaka ti cast, ce ga uspes razpoloviti :shock: :shock: :shock:

Misliš da nebi šlo???
Sicer bi bila do naslednjega leta zadovolna, če bi bila vedno sposobna preteči to razdaljo (trenutno je to samo ob dobrih dnevih)...pa čas tem okoli 1.30.......potem čez par let pa mogoče res okoli ure (a sem si zadala prehud cilj???).
Uporabniški avatar
 INOT
Nočem ti vzeti volje do teka :twisted: Veš kdo teče v Sloveniji 1.02 na 21 km?Trenutno nihče.Mogoče boš ti nekoč...ko boš večja (vsaj2.05),pa močnejša (bench vsaj 150 kg ),pa hitrejša...
Pa brez zamere no.Če ti bo kdaj uspelo tam pod 1,25 ti bomo že vsi tukaj ploskali :D
Uporabniški avatar
 Veggie
Cak'te malo.....

a tu se kdo norca dela??

Tak baj d vej, najhitrejsa Slovenka trenutno tece 1:13.... Naboljsi zenski letosnji rezultat na polmaratonu je 1:09,24 - Ndereba (KEN), medtem ko je svetovni rekord 1:06,44 - Meyer (RSA)! Slovenski rekord je drugace 1:09,22 (kdo drug kot Helena - vsaka cast :cast1: ).

@Tekacica,
ti pa kar ciljas na cas blizu (ali pa se boljse?!) slovenskega moskega drzavnega rekorda - 1:02,49 (Kejzar) :?:

Treba je imeti visoke cilje, pravijo; ........ samo da ne bos pol razocarana :? Malo je vse skup nerealno, se ti ne zdi

Ze ce bos pretekla eno sedmino te razdalje (torej 3km) v ritmu za 1:02 za polmaraton - kapo dol! S tem se definitivno uvrstis med prvih 5 na slovenian all time best performers. :idea: (top 5 na razdalji 3000m, se razume)
Pol pa da vidimo, kdo se lahko pretece preostalih 18.098 metrov....... :?

Pa brez zamere

Nocem nobenemu volje zbijat, ampak dajte no - malo se prizemljite :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Tekačica ne se zdaj sekirat,vsi ga včasih pihnemo mimo...
Ti samo šibaj dalje pa nam javi ko spraviš čas pod 2 uri :D
 G-spot
tekačica

hehe
tudi ko sem jaz začenjal, sem s par treningi skokovito napredoval, kar po minuto, dve in več na neko standardno distanco. vendar boljši kot si, bolj se je treba potit za vsako sekundo na kilometer. boš tudi ti prišla do te faze, krivulja napredka ni linearna!
svetujem pa ti, glede na to, da živiš malo v oblakih glede tega, da si sposodiš al pa nabaviš kako knjigo o teku, telesnem naporu, vzdržljivosti. Recimo Galloway, Od joginga do maratona, bi bila kar v redu. Da malo vidiš, kakšne so priprave na vrhunski rezultat, kako sploh gre vse skupaj. Ne pa da samo laufaš brez posebnega plana in misliš, da se bo rezultat počasi kar sam od sebe izboljševal. Sej nekaj časa se bo, potem pa se bo ustavil pri vrednostih zelo povprečnega rekreativca. Ti pa hočeš več, ne? Tvojo voljo pa je vsekakor za občudovat. Brez zamere, jasno.

Lep pozdrav
 jakaski
zdi se mi da ste jo vsi mal preveč napadl, ker se mi je zdel da je to mal tko na prbližn rekla... tko da tekačica do polovice ne boš pršla bo pa vsaka minuta hitrej verjetno pomenla eno zadovoljstvo in to šteje:):)
 G-spot
čaki mau, ma ne da bi jo jaz kej napadu ...
sam če ti eden prjavi, da bo v enem letu izboljšal čas iz 2.04 na 1.30, v par letih pa z 1.30 na okrog ure, kaj naj rečem, potrudi se, mogoče ti bo ratalo, al kako ? ... ona je pač prosla za komentarje.
jz sem napisu tud zlo obzirno in se mi zdi tudi s koristnimi nasveti.
Uporabniški avatar
 INOT
Kdor ni razumel,da smo se samo malo pohecali z Tekačico.. :wink: Naj pride na naš trening,da se bo lahko nasmejal ob sladoledu in palačinkah. :D Brez zamere Tekačica!
No saj, če bi bila kenijka al pa Paula..Pol mogoče...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bomo pa pol palačinke delali Tekačica in boš letela kot Kenijska raketa :lol: :lol: :lol: !
Pa notr bomo dali malce kakega ščepca čarobne formule, pa malce naše vzpodbude iz foruma in formula uspeha je tu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
INOT napisal/-a:Kdor ni razumel,da smo se samo malo pohecali z Tekačico.. :wink: Naj pride na naš trening,da se bo lahko nasmejal ob sladoledu in palačinkah. :D Brez zamere Tekačica!
No saj, če bi bila kenijka al pa Paula..Pol mogoče...

Halo, Inot,
lepo od tebe to vabilo na trening (beri: palacinke :wink: :twisted: )
Samo da ne bo zdaj po tem tvoje postu Tekacica resno mislila, da lahko pretece 21km v eni uri... :D Mogoce pa lahko sprobate 21 v eni uri (palacink, se razume) (probate parirat S* :wink: :lol: ) :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 tekačica
Ja se opravičujem za tisto včeraj... Res trapasto... :oops: Me je kar malo sram spet po forumu pisat, ko sem pa včeraj tako v temo brcnila. Ja se zgodi (možno da je bila posledica NENASPANOSTI)

SE OPROŠČAM, BREZ ZAMERE!!!!

Veggie
Glede palačink...zaenkrat je 14 rekord (sevede tenkih...ne ameriških)...sta pa dva pogoja:
1. z vikikremo
2. v bližini mora biti WC, ker po tem ko jih toliko poješ sledi :wc:
Uporabniški avatar
 Veggie
tekačica napisal/-a:Glede palačink...zaenkrat je 14 rekord (sevede tenkih...ne ameriških)...sta pa dva pogoja:
1. z vikikremo

Hm

Nekaj se suslja o rekordih s palacinkami (S* PRESS) (A kdo ve kaj vec o tem - Inot et. Palacinkarska Co.? :lol: ) Pa mislim,da pri rekordu ne velja wc :o

LP

@tekacica

Glede tiste ene ure... ni panike :) Ampak je pa dejstvo, da tako hitro ne boma nikoli v zivljenju tekli. Ura pa pol pa roka :wink:
ajd
Uporabniški avatar
 tekačica
Veggie napisal/-a:
tekačica napisal/-a:Glede palačink...zaenkrat je 14 rekord (sevede tenkih...ne ameriških)...sta pa dva pogoja:
1. z vikikremo

Hm

Nekaj se suslja o rekordih s palacinkami (S* PRESS) (A kdo ve kaj vec o tem - Inot et. Palacinkarska Co.? :lol: ) Pa mislim,da pri rekordu ne velja wc :o

LP

Aja škoda k wc ne velja, drugače bi se pa potrudila, pa bi še kakšno v usta zbasala, tako na hitro :lol: ...potem bo pa potrebno še malo želodec stegniti. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA