Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Davor
Kakšen je povprečen rezultat tekača na 5 km (asfalt, makadam)??
Nazadnje spremenil Davor, dne 15 Sep 2005, 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaze
Čist odvisno! Al se pelje z avtom, ali pa z motorjem. Če počiva na kavču je povprečna hitrost 0.

Mislim, da je o povprečni hitrosti pri rekreativcih govorit brez veze. Ta boljši tečejo pod 4 min/km mi mal starejši in ne tako redni tekači pa smo lahko zadovoljni, če vidimo čas pod 5 minut.

Že ata Einstein je rekel nekaj o relativnosti - mogoče je pa tud on tekel pa je med tekom potuhral svojo teorijo - HA HA :twisted: :twisted: :twisted:

LP Tomaž
:laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Davor napisal/-a:Kakšen je povprečen rezultat tekača na 5 km (asfalt, makadam)??

Hja sedaj je vprašanje kaj je za nekoga povprečno.Za nekoga je že povprečno če gre 5km na uro, drugi pa mislio drugače!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tekačica
Odvisno čigavo povprečje te zanima. Jaz ti lahko podam svoje, če ti to kaj pomaga. Cca. 4 minute in pol na km, kar znaša pri razdalji 5 km cca. 23 minut.
No kadar sem v slabem stanju pa tam okoli 25 minut.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No da se oglasmo tud mi tapočasni, pa sej tudi mi moramo bit. jest bi porabila za 5 km cca. 30 min.

pa kaj če smo tazadn , brez tazadnih tud zmagovalcev ni, a ne.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lunca
No, še ena ful počasna: jaz porabim, če se zelo potrudim, za 5 km 34 minut, če grem pa čist na izi, pa 35 minut :lol: :lol:

Zdaj seštej naša povprečja, deli s številom oseb in mogoče boš dobil povprečje, ki ga iščeš :idea:
Uporabniški avatar
 Nadj@
LP

To je blo pa dobr povedano. Vendar mi ni jasno da je pri tebi lunca med ful in tapočasno verzijo samo 1 minuta, a bo že držalo če ti tko praviš.

:P :?: :?: :?: :?: :P
Uporabniški avatar
 lunca
Nadj@ napisal/-a:
Vendar mi ni jasno da je pri tebi lunca med ful in tapočasno verzijo samo 1 minuta

Ja, to tudi meni ni jasno! :P
 sonata arctica
Joj, kolk sm vesela da srečam "ta počasne", se tko domače počutm k jst sm tud nekje tam. 5 km cca 30 minut. sicer pa men ne gre za čas, več mi pomeni število kilometrov pa tud če jih pretečem čist na izi.
Lep pozdrav vsem, še posebej "ta počasnim"-MI RULAMO 8)
Uporabniški avatar
 microwaved
No, po poškodbi grem na 5km tko cca.30min, pred poškodbo pa kkšnih 6min manj :? . Valda, počasnele rulajo :D !!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 EVicA
Jaz imam povprečje 5min na km torej 25min za 5km, +/- kaka minutka odvisno od razpoloženja in od tega ali grem sama ali s kom, ki me zadržuje ali vleče.
Sicer mi je pa čas sekundarnega pomena; tečem po občutku, na uro pa na koncu pogledam zgolj informativno.
 HanaMB
Okoli 30 min za 5 km - ob dobrem dnevu manj, ob slabem več. Sploh če je vroče, če mi kontra piha, če premalo jem...
Gre tudi v malo krajšem času - ko bežim pred kakim psom, ki mu tekačice dišijo :-))))))))))))))))
Uporabniški avatar
 EVicA
Moj najboljši izmerjen čas je bil spomladi, ko je nekje na 3 km začel padati dež pa mi nekako ni pasalo, da bi bila preveč mokra. :roll: 22,5min
 anin
oj lunca midve bi pa bile usklajen tekaški par... tudi jaz tečem od 6-7 min na kilometer, odvisno od razpoloženja :oops:
sem pa potolažena, da niso vsi hitri- da nas je več malo počasnejših, ker tukaj zasledim zelo dobre rezultate in potem sem pa v mali :oops: - zadregi :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA