Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kemik
No, če bo šlo vse po sreči, bom jaz jutri talu dobrote na štantu kot prostovolc. Sem prepriču še enega prjatla in eno študentko (moja sošolka). Baje sva se edina prijavila preko telefona kot prostovoljca (sošolko sem prepriču kasneje), ostali so baje organizatorjevi sorodniki in prijatelji, baje so bili nekoč tudi neki medicinci. Če mi ne bodo (in verjetno ne bodo) dovolili da se derem Naprej tekaški forum ali Bravo tekaški forum (in vse mogoče izvedenke) bom za vas naviju under caver v svojih mislih (kar vam bo gotovo dalo posebnega poleta :shock: ).

Pa dobr laufite tekači (in še posebej tekačice :wink: )

Lp
kemik
Uporabniški avatar
 Bor
Bor napisal/-a:torej informacija za vse navijače in navijačice........

zbor je jutri ob 9,30-10,00 pri spomeniku Borisa Kidriča(hope so, da sem pravilno razumel Pio.) Če nas ne bo, me lahko pokličete na mobi 041/641015. Med maratonom pa bom verjetno stacioniran na Večni poti , pri Tivoliju.

ps: odločil sem se da pridem, potem ko sem silom prilike šel na testeninko in okusil vzdušje
:wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Tudi jaz bom navijala za vas. :P

Vsem želim lep in dobr tek................pa pazite na poškodbe.
Že sedaj tudi vsem čestitam za premagane razdalje...še zlasti tiste,ki boste z razdaljami opravili prvič.

Aja,pa na ana-lizi se tud dobr mejte.

Ja,ja sej zdej pa grem :P
 lana
vidm deckoti da vas zanimajo blondinke zgori brez,,posebno nekoga:)))
mislim da ves kako zgleda(m) blondinka zgori brez dobr..pa tud jutr pridem navijat...
Lana
 lana
no tebi barb pa srecno pot tja v daljave sirne...pa kako slikco..lahk tud zgori brez:)))))....ne ne,,kaksnega Tajca hudega mi zrihti...
Uporabniški avatar
 kustus
tomaz.zupancic napisal/-a:
dpop napisal/-a:No, če se kakšna "blondinka" ali pa tudi drugače
pobarvana misli razkazovat zgoraj brez, naj pove kje to bo...
da bomo navijači vedeli, kje se splača biti in navijati... :wink: :lol:

1677 Darko

P.S. Cheerleaders PRESS :wink:
SlikaSlika

DPOP ali hočeš ti da jest jutri poderem svetovni rekord :lol: :wink: .Sam nevem v kateri stvari, ali v teku, ali v slačenju majčk ha,ha.Pol se bo pa reklo katero bo lahko više dvignilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaakkoooooooooooooooo jjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toooooooooooooooooooooooo kooooooooooo priiiiiiiiiiiiiiiiiiideeeeeeeeeeeeeeeeeeš skooooooooooooziiiiiiiiiiii ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilj.Pol pa izdihniš na takih prsih bolnice franje!
ČAO"

LP

No to pa bo navijanje tud mi tapočasni bomo ratali tahitri.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No navijači vsi se sam koncentrirate na 21 in 42 km kaj pa mi kdo bo navijal za nas.

Tudi mi smo vaši.

:laola :laola :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA