Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 seriola
Pozdrave od novega člana,

kar nekaj časa že spremljam forum, tečem pa še malo dlje. Na začetku vse pohvale za entuziazem vseh članov na forumu in za vse podane nasvete.
MOji priljubljeni tereni so okoli Rožnika, včasih pa zaidem tudi na kakšno cesto oz pogledam na stadion.
Med tekom občasno uporabljam Mp3 player, ki mi v obdobju ko ni pretirane motivacije ali pa ze vlada utrujenost ,popestri tek.
V zvezi s tem me zanima, kaj poslušate ob teku - torej kakšne zvrsti oz. predvsem če imate priljubljene komade, ki vas še dodatno podžgejo.

Treutno sta moja favorita Breathe od Midge Ure (najbolje pri kakšnem neugodnem klancu in pa kitarski solo pri komadu Sidddharta od istoimenskega banda (ob nabiranju krogov na stadionu).
Pearl Jam znajo prav tako pospešiti utrip, medtem ko je Gershwinova Modra rapsodija včasih prisotna pri daljših tekih,,,

S.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No jest najraje RADIO VESELJAK.
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo, sva že dva. Sicer na našem koncu bolj slabo lovi, vendar ko tečem v Ljubljani, ni boljšega :D .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa med tekom najraje prisluhnem naravi .... :D

(Že tko nosim preveč kil Press) :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Tudi jaz se ne morem odločit, da bi si med tekom nataknila MP3, ker se mi zdi, da je za dušo res zelo sproščujoče, če prisluhneš naravi (Vlajko PRESS :P ). Sploh kadar tečeš v naravi :P . Ko pa bom spet tekla po asfaltu in po prekrasni krožni poti Zalog-Zalog, kjer žvrgolenje ptic in šumenje dreves preglasijo motorni zvoki avtomobilov, takrat bom pa najbrž končno nataknila slušalke. Čeprav se bojim, da tudi to ni v redu in da tok not padeš, da ne slišiš avtomobilov :idea:
Uporabniški avatar
 tekačica
Jaz pa prisluhnem zvokom ki prihajajo iz bližnjih hiš in zvoku lopat, ki se sprošča ob obdelovanju niv ob katerih tečem... Glasbe ne poslušam, ker potem ne vem kaj se dogaja okoli mene :D
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz imam naloženih ene 200 različnih komadov, in sicer bolj udarni rock in pop. Zelo mi pašejo komadi od Alye - so zelooo energični.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tudi jest najraje naštimam RADIOVESELJAK in tečem po domačih vižah.
 Uri
Hoj!

Mene pa spravi pokonci Nuša Derenda in njena Energy. Ali pa Cool Vibes od Vanilla Ninje. Zelo dober je tudi Trkaj in njegova komada Dihi z mano in Odštevanje. Na splošno taki, ki ti dajo ful energije in te spravijo v pogon.
No, v pogon me pa kdaj spravi tudi jeza in takrat najlažje podiram osebne rekorde :shock:
Tudi jaz sem bila skeptična do MP3 playerja, ampak ko sem ga enkrat uporabila, skoraj ne morem iti več tečt brez glasbe.

Lp
 Uri
Hoj!

Mene pa spravi pokonci Nuša Derenda in njena Energy. Ali pa Cool Vibes od Vanilla Ninje. Zelo dober je tudi Trkaj in njegova komada Dihi z mano in Odštevanje. Na splošno taki, ki ti dajo ful energije in te spravijo v pogon.
No, v pogon me pa kdaj spravi tudi jeza in takrat najlažje podiram osebne rekorde :shock:
Tudi jaz sem bila skeptična do MP3 playerja, ampak ko sem ga enkrat uporabila, skoraj ne morem iti več tečt brez glasbe.

Lp
 gibson
Hi!
Glasba pri teku? Ja! Ampak samo kvalitetna. Mene včasih kar nese v klanec, včasih me pa moti- odvisno od raspoloženja. :) :( Prisegam na dobri stari (ang) rock, s countryjem pa tečem kakšen centimeter nad tlemi. Klasika je za v nedeljo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA