Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 sonata arctica
Ja jst lahko 100 % zagotovim da pravilo 8 drži. Včerej ko mi je pihalo v hrbet sm tko lahkotno tekla, za v drugo stran je blo pa hujš, ko mi je pihalo v čelo-se mi je že zdelo da na mestu tečem, da se nikamor ne premaknem. Bolj sem se trudila, počasneje je šlo. Moj izraz na faci je bil približno tak: :x Pol sm pa mela vsega poln kufr in sem eno minutko kar hodila da se je veter polegu.
Aja, drugač pa ful dobra pravila, hvala! :D
Uporabniški avatar
 vanja
Fajn pravila, res!

Sem pa ravno včeraj mislila na 21. pravilo. Tekla sem po Rožniku in nekteri tekači so bili v flisih, drugi v puloverjih, nekateri so imeli okrog pasu bunde in bili živo rdeči v obraz,... Jaz sem sicer bila v dolgi tanki majici in kratkih hlačah, pa mi je bilo pošteno žal, da nisem v kratkih rokavih. Aja, bilo je 14 stopinj.
Uporabniški avatar
 pegaz
Runči, a to si ti nazaj v borbi za vrh postingov, a? ;)

Aja, hvala za kvaliteten sklop prispevkov! Vsaj kdo kaj pametnega napiše (ne tako kot moja malenkost)

He he
Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 22 Sep 2005, 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 alan
vanja napisal/-a:...Sem pa ravno včeraj mislila na 21. pravilo. Tekla sem po Rožniku in nekteri tekači so bili v flisih, drugi v puloverjih, nekateri so imeli okrog pasu bunde in bili živo rdeči v obraz,... Jaz sem sicer bila v dolgi tanki majici in kratkih hlačah, pa mi je bilo pošteno žal, da nisem v kratkih rokavih. Aja, bilo je 14 stopinj.

Hmm... jaz sem bil pa v dolgih pajkicah in kratki majici. Po dobri uri teka sem si pa zelel, da bi imel majico z dolgimi rokavi :roll: Sto ljudi sto cudi... :D

@runner... Zelo zanimivo branje.... fajn se ti zdi, ko se nekaterih pravil ze mimogrede drzis, s krsenjem nekaterih pa vcasih mimogrede (ne)prijetno popestris tek.... :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Super :cast: :cast: :cast:

Tole je pa še tako sestavljeno, da moj način treninga krši le 1 pravilo.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no zdej vidm da ga kr neki serjem in da tečem zato da kršim pravila.

no pa sej bo bolj ko zrastem.
 maus
Zelo koristne informacije.....vsa čast....hvala,hvala

P.S.SEDEM LET!!!..... uživam v poti :D :D :D

lp
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No to se pa je potrudil. Zdej bomo vsi vedeli kje in kaj delamoi narobe in kaj vredu.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Se vidi, da sem bolj nov na forumu (in tudi pri teku) pa sem šele sedaj našel ta pravila, ki so res čudovito uporabna. Pa vsi smo zgleda opazili tistih sedem let, eni z žalostjo, mi novi pa z optimizmom. :P

Pa vseeno me nekaj le skrbi - a teh 7 let velja tudi če začneš teči pri 50.-tih ali celo 60.-tih? Ali ima kdo kaj osebnih izkušenj glede tega? :D
 mdic
Tole je pa res dobro zame kot začetnika.
Hvala!!!!
 lona
Tole je pa res balzam :wink: za vsa moja vprašanja, ki se najdejo nad mojo glavo :idea: med tekom zaradi (ne)premišljenosti. Super in hvala!
Še tako naprej :arrow: ! lp lona
Uporabniški avatar
 runner
Hvala Bobu Cooperju jaz sem samo prevedel (pa se to slabo... anedane Nta?)

No ce vas kaka napaka zares prevec matra mi napisite pa bom popravil.
 Nataša
runner napisal/-a:anedane Nta?)

a dej noooo, kaj si tko občutljiv... :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA