Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 miška
pozdravljeni tekači in tekačice!

prosila, bi vas če mi lahko kdo od vas svetuje kje naj tečem. vem, sliši se čudno :shock: Po tleh, a ne :lol: . sem iz Zelene jame, sveže preseljena in ne vem kam naj grem tečt, da bo proga predvsem ravninska, pa da bi lahko tekla cca 1h. fajn bi bilo če bi bil krog in ne tja pa nazaj, ampak za začetek bom tudi s tem zadovoljna.
aja, pa da ni veliko prometa in asfalt.

hvala

pa,pa
 miška
noben me ne mara :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vsi te maramo, le eni se mišk boje. :wink:
 miška
pa sej sem taka, ki bi rada samo tekla po Golovcu :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Za tek po Golovcu boš našla največ somišljenikov tukaj. :idea: :!:
 sonata arctica
No no, ni tko hudo... ne da te folk ne mara sam noben nima idej kam bi te poslali tekat... :D
Se bom za zacetek jst oglasila. Ni ravno najboljsa resitev ampak bolje kot nic. Jst tecem po Kodeljevem kar je v bistvu dokaj blizu zelene jame. In delam kroge po ulicah... Malo po kosovelovi, malo po ulici jana husa, ulica goce delceva, pa ob ljubljanici do zaporov itd. malo krizam sem in tja, veckrat po istih ulicah ampak zmeraj v razlicnem vrstnem redu ulic. Ravnina je zagotovljena, asfalt tudi, prometa pa tud ni veliko.

ce pa pogruntas kaksno boljso moznost pa javi- tud mene zanima.
 Obivankenobi
jaz tudi nimam idej, kje bi lahko laufala...
Sicer pa sam največ tečem v tivoliju, samo tam znajo biti kar hudi klanci :?, odvisno od tega koliko si natreniran, drugače pa tečem tudi na Kodeljevem na stadionu :arrow: beri na tartanu kjer v glavnem gulim intervalce :nono: :cenz: ali tempo teke, sem pa slišal, da obstaja še ena varianta bolj ravninskega teka in sicer na starem stadionu pri ŽAK- U v Šiški, kjer sicer lahko tečeš po travi, ampak v krogu, kar ti verjetno ne bo najbolje všeč :roll: :roll: :roll:: Zdi se mi, da je v Ljubljani kar težko najti ravninski predel, pa da ne bi bilo asfalta, pa da ne bi tekel v krogu :shock: :?
Ne vem, če sem kaj pomagal, no upam, da boš našla pravo progo zase :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

MI smo vsak PON in SRE na stadionu Kodeljevo pa nam se pridruži. POLETOVa ekipa
 miška
no, vidite da gre :lol:
hvala za trud, bom šla kar malo v izvidnico pa bom videla kam me pot popelje.
hvala za vabilo v PON in SRE, ampak ob sredah že tečem na Žaku, tako da bi 1-2x na teden rada še kje v naravi.

hvala vsem.
se beremo.
pa,pa
Uporabniški avatar
 Matevz
Zelena Jama, mimo BTCja po SZ strani in mimo (? bivše?) vojašnice po PST proti Polju, Tam mimo Studenca do Ljubljanice pol greš pa lahko proti Golovcu, ali pa ob Ljubljanici proti Fužinam (za v drugo stran pa ne vem, kako je zrihtano) Od Šmartinke do Ljubljanice je cca 4,4-4,5 km (pokaže TIS)

Pa severno od obvoznice je tudi gotovo kaj pametnega. Poglej Atlas Slovenije ali pa si karto 1:25.000 kupi (Kod&Kam).
Uporabniški avatar
 mare
Golovec ni ravno ravninski, se mi zdi. Lahko pa tečeš ob Ljubljanici od Štepanjskega naselja oz. obračališča avtobusa na Kodeljevem je po obeh bregovih primerna trasa do obvoznice tudi za tek ponoči. Podnevi lahko raziskuješ naprej.
 Ursula
Pozdravljeni!
Upam, da prebira ta forum tudi kak tekač iz Grosuplja. Zanima me kje v Grosuplju je kakšna primerna pot za tek predvsem v nočnem času, ki je vsaj malo osvetljena. Hvala za odgovor.
Lp,
Uršula

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA