Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Danes bo dokumentarec o Juretu Robiču , del katerega smo si lahko ogledali že na predavanju o njem.
Priporočam!!
Lp
Miro
 Ninocka
HUDO!!!
Super posnetki, dobra "sestava" dokumentarca z zanimivimi prispevki (športni psiholog, Robijevi tekmeci..). Robič pa je itak car!
Sem pred dokumentarcem brezvoljno gonila kolo pred TV-jem, po dokumentarcu pa sem se komaj ustavila. :D :D
Uporabniški avatar
 aygo
Moram priznati, da mi Robič ni prav posebej simpatičen (sicer kapo dol pred njegovimi dosežki...). Ko se je skregal z ekipo zaradi tega, ker sta z Balohom skrenila s poti, ne bi smel tako odreagirati. Ne rečem, če bi bil utrujen in zdelan, ampak to je bilo še čisto na začetku poti. Izgubljal je nepotreben čas, ker nekaterih stvari očitno nima razdelanih. Dopuščam pa možnost, da je ravno zaradi tega sposoben takšnih ekstremnih podvigov. Jaz jih gotovo ne bi bil.
 hribovc
aygo napisal/-a:Moram priznati, da mi Robič ni prav posebej simpatičen (sicer kapo dol pred njegovimi dosežki...). Ko se je skregal z ekipo zaradi tega, ker sta z Balohom skrenila s poti, ne bi smel tako odreagirati. Ne rečem, če bi bil utrujen in zdelan, ampak to je bilo še čisto na začetku poti. Izgubljal je nepotreben čas, ker nekaterih stvari očitno nima razdelanih. Dopuščam pa možnost, da je ravno zaradi tega sposoben takšnih ekstremnih podvigov. Jaz jih gotovo ne bi bil.

prvovrstna ugotovitev

In Robič je v "določenih" trenutkih točno tak, kot je bil sicer velikokrat na kolesarskih dirkah, le da so se v teh "direkt" pogojih, njegove osebnostne lastnosti samo potencirale

Ugotovitev psihologa M. Tuška na koncu je točno taka, ko za Robiča že dolgo vemo v kolesarskih krogih. Pa v ospredju niso športni dosežki, da ne bi kdo napačno razmišljal.
 laufar
Antipropaganda za rekreativno kolesarjenje!
 bruno
aygo napisal/-a:Moram priznati, da mi Robič ni prav posebej simpatičen (sicer kapo dol pred njegovimi dosežki...). Ko se je skregal z ekipo zaradi tega, ker sta z Balohom skrenila s poti, ne bi smel tako odreagirati. Ne rečem, če bi bil utrujen in zdelan, ampak to je bilo še čisto na začetku poti. Izgubljal je nepotreben čas, ker nekaterih stvari očitno nima razdelanih. Dopuščam pa možnost, da je ravno zaradi tega sposoben takšnih ekstremnih podvigov. Jaz jih gotovo ne bi bil.

nimas pojma za kaj gre, pa brez zamere ne pisat takih kozlarij

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA