Nataša napisal/-a:mare napisal/-a:Tiho ženska in ribaj dalje. Če boš pridna dobiš za rojstni dan novo metlo.
sem se že razveselila, da me Dpop spet izziva na dvoboj, pa vidm, da je sam nek njegov posnemovalec in mračnjaški fan, ki nekaj kokodaka
V glavnem...metla!!! uau!!
Pa naj bo nimbus, zadnji model, z vgraviranimi začetnicami, zlatim ročajem in petimi prestavami, z vgrajenim gps-om, Tv-jem, mp3 playerjem in programom za samočiščenje. aja, pa še to, naj ima samodejni ukaz:"fejst useki, k pride tihi mare mem na trojkah".
pa hitr v šoping, marko, rojstni dan mam že novembra!

Pa ženska kaj so s tabo delali tvoji starši, da zdaj misliš, da te vsi napadajo? Sem že mislil, da bo zdaj, ko se je našel oni ptič, na forumu malo več miru. Upam, da ni v gnezdu kaj narobe.
Za metlo sicer nisem mislil, da bi ti jo jaz kupoval, pač pa tisti, pri katerem ribaš. Sicer pa pomni, na tem svetu metle niso za letenje, ampak za pometanje. To se dela tako, da jih s kosmatim delom vlečeš po tleh in tako z metlo zbiraš smeti na kup, katerega potem s pomočjo smetišnice spraviš v smeti.
Za trojke si bom pa očitno letos moral omisliti nekoliko močnejšo ekipo, kakšno krepko sotekačico, da me bo branila pred tabo. Če bo tekačica zares krepka in temu primerno počasna, se mogoče sploh ne srečamo in se tako izognemo incidentu.