Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:
mare napisal/-a:Pravzaprav bi raje imel manjšo številko...

pol pa nehi pisat pa rajš kej koristnega doma nared (smart vacuum cleaner PRESS) :twisted: :lol:

Tiho ženska in ribaj dalje. Če boš pridna dobiš za rojstni dan novo metlo.
 Nataša
mare napisal/-a:Tiho ženska in ribaj dalje. Če boš pridna dobiš za rojstni dan novo metlo.

sem se že razveselila, da me Dpop spet izziva na dvoboj, pa vidm, da je sam nek njegov posnemovalec in mračnjaški fan, ki nekaj kokodaka :cry:

V glavnem...metla!!! uau!! :hehe: Pa naj bo nimbus, zadnji model, z vgraviranimi začetnicami, zlatim ročajem in petimi prestavami, z vgrajenim gps-om, Tv-jem, mp3 playerjem in programom za samočiščenje. aja, pa še to, naj ima samodejni ukaz:"fejst useki, k pride tihi mare mem na trojkah".

pa hitr v šoping, marko, rojstni dan mam že novembra!
:wink:
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:
mare napisal/-a:Tiho ženska in ribaj dalje. Če boš pridna dobiš za rojstni dan novo metlo.

sem se že razveselila, da me Dpop spet izziva na dvoboj, pa vidm, da je sam nek njegov posnemovalec in mračnjaški fan, ki nekaj kokodaka :cry:

V glavnem...metla!!! uau!! :hehe: Pa naj bo nimbus, zadnji model, z vgraviranimi začetnicami, zlatim ročajem in petimi prestavami, z vgrajenim gps-om, Tv-jem, mp3 playerjem in programom za samočiščenje. aja, pa še to, naj ima samodejni ukaz:"fejst useki, k pride tihi mare mem na trojkah".

pa hitr v šoping, marko, rojstni dan mam že novembra!
:wink:

Pa ženska kaj so s tabo delali tvoji starši, da zdaj misliš, da te vsi napadajo? Sem že mislil, da bo zdaj, ko se je našel oni ptič, na forumu malo več miru. Upam, da ni v gnezdu kaj narobe.

Za metlo sicer nisem mislil, da bi ti jo jaz kupoval, pač pa tisti, pri katerem ribaš. Sicer pa pomni, na tem svetu metle niso za letenje, ampak za pometanje. To se dela tako, da jih s kosmatim delom vlečeš po tleh in tako z metlo zbiraš smeti na kup, katerega potem s pomočjo smetišnice spraviš v smeti.

Za trojke si bom pa očitno letos moral omisliti nekoliko močnejšo ekipo, kakšno krepko sotekačico, da me bo branila pred tabo. Če bo tekačica zares krepka in temu primerno počasna, se mogoče sploh ne srečamo in se tako izognemo incidentu.
 Nataša
ti si tko mal...dolgocajtn.:roll: Dpooooop, kje si? :lol:
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:ti si tko mal...dolgocajtn.:roll: Dpooooop, kje si? :lol:

Daj že nehaj sanjati o Dpopu. Človek ima ženo in otroke.
 Nataša
ti si sam fouš, ker nisi tko fatalen k on :lol:
no, zdej pa res neham smetit tuki. Bo marko pol pometel.

kok je že dolžina kroga? :roll: 8) :lol:
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:ti si sam fouš, ker nisi tko fatalen k on :lol:
no, zdej pa res neham smetit tuki. Bo marko pol pometel.

kok je že dolžina kroga? :roll: 8) :lol:

Ene 2 minuti, se mi zdi.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mare, samo, da se ne boš na trojkah potem spet skril med sotekače, velja :?:
Uporabniški avatar
 mare
Ponavadi se skrijem bolj med tekačice. Večina tekačev je zame preveč spredaj. Ampak počasi napredujemo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

MihaPR napisal/-a:Mare, samo, da se ne boš na trojkah potem spet skril med sotekače, velja :?:

:?: Halo :?: Poglej no kdo se oglasa :!: Ministrica, ki trojke previhari v zavetju ogretega telohranitelja. :D Ajaja, kam gre ta svet :?:

lp, oranzni slon pa jusuf al islam tudi :)

p.s.: tukaj je oranzni cisto falil odgovor, ker ga je zavedla slika, ki pa je v nekaterih primerih cisto brez predmetna. :) Eh, kako enostavno je izgubiti identiteto. ;) :D
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Eh, kako enostavno je izgubiti identiteto. ;) :D

greš po Golovcu in si žvižgaš fijuuu fijuuuu in bejš, preden se zaveš, ti pade iz žepa. Identiteta. Še dobr, da nimamo sam ene, da je zmer kakšna za rezervo :twisted:

Ja, res nam je hudo na tem svetu... :rol:
Uporabniški avatar
 5rca
milkec napisal/-a:Sklep vsega tega je, da je popolnoma vseeno koliko je dolg krog, važno je le, da se gre laufati in tako malce koristno sprostiti energijo.

:clap:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Eh, kako enostavno je izgubiti identiteto. ;) :D

greš po Golovcu in si žvižgaš fijuuu fijuuuu in bejš, preden se zaveš, ti pade iz žepa. ...snip, snip....

Eto, najprej formalnosti. krog je dolg se pa se metrov, se posebej na copperjevem testu. :)
8) Joj, Nataska, knedeljcek predragi, da nisi ti zamesala robcke in raznetete :?: Ti vrjamem, da si kaksnega posmrkanega zgubila na Golovcu, med tem ko si sama iskala pot domov na Prule. :) Evo, ce ga najdem ti ga prinesem nazaj. :)

lp, oranzni slon

p.s.:Ja, ja, saj ze grem v krneki, no!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA