Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
:cry:
ma ja..vse se mi je tako obrnilo in nic vec ne tecem...pogresam pa stare case,sploh tiste prijateljske ,ko ste me vspodbujal..pa kako smesno smo rekli...pozdravljam moje stare prijateljcke
inot
barb
bigfrik
tae
stane
tekacica
kunec
miro

pa se verjetno kdo......vsem skupi pa velik uspehov...
Uporabniški avatar
 INOT
Saj še boš tekla... :!:
Človek ne sme nikoli obupat.Ko si enkrat na dnu se samo še dvigneš...
 lana
:lol: vesela,da obstajajo taki pozitivci, da so zmozni se bliskovito hitro dvignit in recimo zivet z boleznijo,pa ne mislit nanjo,pa svoja custva izklopit in pozabit vse kar so obljubil,ne glede na to,kaj se je potem nekomu zgodil...Tud jaz bi bla rada zdrava,pa tekala naokoli,pa zivela cist brez obveznosti..ampak vcasih majo pa dolocene stvari in dogodki tolk vecjo vrednost potem,ko ves kaj si za njih vse naredil,ceprav nisi uspel...tudi sama bolezen,kakrsna koli že, potem sele znas cenit vsak dan in vsak trenutek z bliznjimi,ce jih seveda imas...in tud ljudi spostujes potem veliko globje,ker ves kaj so naredili zate tisti,ki so ti se ostali..tisti,,ki pa so odsli,ko si jih najbolj potreboval,,tisti...
 legionar
uf, globoke tvoje so misli... ti bolezen res tolko onemogoča tekanje? misli na tiste, ki so ostali in pozabi tiste, ki so odsli... če je temu tako, kot praviš, da ti v najhujših časih niso stal ob strani, pol niso vredni, da so tvoji prijatelji...
Uporabniški avatar
 miro
Ja prijatelja spoznaš v nesreči.!
Jaz vseeno mislim , da ne smeš obupati, pa da bova vseeno kdaj skupaj kaj tekla- kakšen trening, lepo počasi z užitkom v gibanju.
Želim ti skorajšne okrevanje!
Lp
Uporabniški avatar
 Kunec
Pozdravljena lana, lepo da kaj pišeš, že mal pogrešal. Sicer pa ti želim veliko uspeha pri premagovanju težav in nikoli se ne predaj, dokler je upanje...
Še kaj piši.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Upanje umira zadnje LANA!!
Ostalo pa sama dobro veš, kaj in kako!
Če si nekaj res srčno želiš, in človek ob tem na misli na preračunljivost potem se ti to bogato povrne v tej ali oni obliki, če je le veliko pozitivnosti prisotno!
Torej čas je za spremembe LANA!!!
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Najdi moc v lepih stvareh,saj teh je se vedno veliko,le ozri se naokrog!
Lp!M.
Uporabniški avatar
 Barb
Midve sva se pa tudi že zmenili in veš kaj ti je storiti :wink:
 tae
Presenečen sem, da si tudi mene omenila tu in hkrati vesel, čeprav se po mojem midva poznava na drugačen način, kot z ostalimi člani. Moj nasvet glede premagovanja bolezni: pojdi ven na sonček z otroci, vprašaj jih kaj si želijo in jim to omogoči brez razmišljanja na naslednji trenutek. Živi zdaj. Bolje ura veselja, kot dnevi trpljenja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA