Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mi3ha
Zanima me nekaj stvari, ker pa sem new pa naj se vam predstavim.
Sem bivši atlet, ki sem kot mladinec zaklučil svojo karjero profesonalnega atleta zaradi poškodbe tetive.Moje discipline so bile 400m pred tem 300m.. bil sem drzavni reprezentant no in sedaj sem tu.. Lansko leto sem začel z rekrativnim tekom po šiški in okolici (tivoli,holmer,Rožnik,Toško Čelo). Danes sem slučajno naletel na vaš forum in ste me prav navdušili, tako da sem ga kar nekaj prebral in se seveda pridružil.No pa preidimo na vprašanje: Kaj točno moraš narediti da sodeluješ v SLOVENSKEM POKALU V REKREATIVNIH TEKIH 2006.Ali rabim klub?Ali je dosti samo udeležba tekmovanj in uvrstitev do 30 mesta?No to je za enkrat vse, ze vnaprej tnx za odgovore.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Zivjo Mi3ha!

Sicer nimam odgovora na tvoje vprasanje, bi te pa lepo pozdravila v nasi TF sredini...DOBRODOSEL 8)!

Mogoce pa se nama poti kaj krizajo, ker sem tudi sama iz Siske in se v tehleh temnih popoldnevih, ko po Mostecu, PST-ju vecinoma tecem sama in ze pocasi zacenjam sprasevati, kje ste vsi Siskarji?!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 mi3ha
No jaz zdej tečem do žaka potem pa tam obrat in mimo leka do vrtičkov in po Litostrojsik in nazaj do Žaka.Lušten krogec, zdaj ko je vse še bol temno predvsem pa zasneženo.
Uporabniški avatar
 bojanu
mi3ha napisal/-a:Kaj točno moraš narediti da sodeluješ v SLOVENSKEM POKALU V REKREATIVNIH TEKIH 2006.Ali rabim klub?Ali je dosti samo udeležba tekmovanj in uvrstitev do 30 mesta?No to je za enkrat vse, ze vnaprej tnx za odgovore.

Lani je bilo treba odteči vsaj 5 tekov-iz vsakega področnega pokala po enega. Seznam za 2006 boš že našel. Mogoče bodo pravila letos kaj spremenjena.
Kluba ne rabiš, je pa lepo, da se prijaviš pod Tekaški forum, če nimaš kakšne druge variante. Prednost-vedno bo kdo navijal zate :D
Za sodelovanje ni posebnih pogojev-tečemo lahko vsi, s klubom ali brez, hitri ali počasni. Točke pa res dobijo samo ta hitrejši :lol:
Konkurenca je pa odvisna od starosti :shock: In predvsem v ženskih kategorijah se TF odlično drži :wink:
Uporabniški avatar
 mi3ha
Hvala se bom potrudil da se bo tudi moški del ekipe povspel :wink: No do prve tekme pa pridno trenirat :D
Uporabniški avatar
 Martin
Super, da si se pridružil Tekaškemu forumu. Rabimo okrepitve na čelu kolone tekmovalcev (za zmage). Nekateri smo potrebni zadaj v zaščitnici.
 man001
JA, super da si se pridružil med nas...no sem tudi jaz novi v tem forumu. Drugač pa že večletni udeležencev raznih tekov.

No mogoče pa tudi kdaj skupaj naredimo kakšen trening po Ljubljani.

Lep pozdrav,
:D
Uporabniški avatar
 daneb
Tole ni ravno odgovor je pa vprašanje, če kdo uradno ve kakšne so uradno v Sloveniji vse kategorije od najmlajših do najstarejših za udeležbo na kros tekih in dolžine prog po kategorijah za točkovanje državnih prvakov. Najlepše se zahvaljujem za podatke. Po tekmovanjih je tako različno, da ne vem kaj je uradno veljavno. Hvala :cast:
Nazadnje spremenil daneb, dne 29 Apr 2006, 06:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
hoj, daneb. pravi naslov za tvoje vprašanje je Atletska zveza Slovenije, ker so tekmovanja v krosih in dolgih tekih, kjer se teče za naslove državnih prvakov, pod njenim okriljem. poglej na http://www.atletska-zveza.si.

kolikor jaz vem, so kategorije do zdaj bolj tako - do 40 in nad 40 let. združenje veteranov si že nekaj časa prizadeva, da bi kategorije ustrezale mednarodnim standardom po WMRA - po 5 let. zaenkrat niso naleteli na posluh na Atletski zvezi...
Uporabniški avatar
 daneb
najlepše se zahvaljujem za informacijo. Bom poizkusil na atletski zvezi. Čao :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA