Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kvajestvem
Hi!
Jest mam pa en problem in sicer neznam hodt :D .
Vsi mi pravjo, da čudn hodm. Eni govorijo da se majem drugi da "hopsam".
Kva nej nardim, ker res je verjetn res smešn vidt enga tko hodt kt jest hodm.

tnx za nasvete, kšno sliko, mogoče celo filmček
:)
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ne obremenjuj se s tem kaj pravijo drugi,pa je ok,razen ce moti tebe,ampak kaj pa sploh je pravilno,vsi vse reci pocnemo drugace in ce se ob temu dobro pocutimo ne vem zakaj bi kaj spreminjali.
 kvajestvem
Ja tud mene moti, sicer zarad drugih ampak vseen.
Ker zdej mi je že skor težko hodt pred enim, da nebi vidu kako hodm :(
Uporabniški avatar
 MatjazV
kvajestvem napisal/-a:Hi!
Jest mam pa en problem in sicer neznam hodt :D .
Vsi mi pravjo, da čudn hodm. Eni govorijo da se majem drugi da "hopsam".
Kva nej nardim, ker res je verjetn res smešn vidt enga tko hodt kt jest hodm.

tnx za nasvete, kšno sliko, mogoče celo filmček
:)

Zdej pa posluši tole:

sem bil pred časom na terapiji pri enem od primorskih ortopedov. In kaj mi je povedov - da ne znam hodit. In potem sva se tko prbližn ene 15 min. matrala: leva pred desno, desna pred levo, pogled naprej ne pod noge, pa ravnotežje... Hmmm, sem se tisti trenutek mal zasekiral. Ko sem šel iz ordinacije me je pa že minil.

Nauk: starga bika ne boš na novo naučil hodit. Hodim, pa včasih tud tečem, tako kot sem se že od mejhnga naučil. Pa pika.

PS
Če me boš kdaj vidu, da me mal zanaša, to ni nepravilna hoja. Lahko je posledica utrujenosti, takšne al drugačne.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 pegaz
MatjazV napisal/-a:Nauk: starga bika ne boš na novo naučil hodit. Hodim, pa včasih tud tečem, tako kot sem se že od mejhnga naučil. Pa pika.

PS
Če me boš kdaj vidu, da me mal zanaša, to ni nepravilna hoja. Lahko je posledica utrujenosti, takšne al drugačne.

LP

MatjazV

matjaž :clap:
Uporabniški avatar
 mare
Stvar ni tako brezvezna, kot nekateri pišete. Doma imam knjigo Walk yourself right. Nisem je sicer še prebral, ampak v knjigi piše, da je nepravilna hoja lahko vzrok številnih poškodb (kolki, kolena, hrbtenica, vrat...)
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Jaz sem že toliko v letih, da se ne spomnim točno ampak vem, da je v eni od epizod Erazma in potepuha, en kratek tečaj pravilne hoje. Mogoče bi se pa splačalo pogledati... Mislim, da tam to stvar tudi zelo resno jemljejo.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
DuleKTKV napisal/-a:Jaz sem že toliko v letih, da se ne spomnim toèno ampak vem, da je v eni od epizod Erazma in potepuha, en kratek teèaj pravilne hoje. Mogoèe bi se pa splaèalo pogledati... Mislim, da tam to stvar tudi zelo resno jemljejo.

Full dobra ideja,,,ja se spomnim tiste hoje malega Erazma...hitro, energicno , noge spodaj rahlo plesejo , bos...tako teza ni fokusirana ampak razporejena...dobra ideja si bom sposodil video kaseto...
Sicer pa tudi pomaga ce pozimi malo pes po snegu...podplate malo obcutis...in zacnes tisto da si z nogami tako v gibanju da vzames optimimum casa ko je podplat na tleh...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA