Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!
Sem začetnica na forumu, ker jih nikoli nisem marala. A zakaj? Zato, ker se določeni posamezniki obnašajo kot neki pomembneži in grdo zatirajo posameznike, ki so na dan prišli s kakeršnimi koli vprašanji. Na žalost vsi ne vemo vse! Ko pa sem prebirala vaš forum pa sem ugotovila, da ste veliko drugačn od drugih! Vse pohvale! Nobenega ne kregate ali nadirate, če vpraša kakšno "butasto" vprašanje oz vpraša za nasvet. Zato sem se tudi prijavila na ta forum. Veliko odgovorov na moja vprašanja sem že našla. No zdaj pa k bistvu mojega pisanja.

Tečem že drugo leto. Sprašujem vas, mogoče kdo teče kje v bližini Kodeljevega (ponavadi tečem na štadionu)? Bi se lahko kdaj komu pridružila? Bi mi zelo prav prišla družba! :)

Videla sem, da zbirate naročila za drese (by the way, vaše majčke so zelo lepe). Velja to tudi za nove člane TF (če si na novo prijavljen na forumu? ali moraš biti kje drugje prijavljen?). No zaenkrat bo to vse. Upam, da nisem preveč naložila. Aja, pa hvala za odgovore.
Lep dan še naprej!

Mojca
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Mojca Z,

Dobrodošla na forumu in v vrstah TF.
Glede teka v bližini Kodeljevega ena od možnosti - glej Golada, tek ki se zažne zelo blizu Kodeljevega in tam tudi konča (okoli 10 km), čez Golovec, lahko počasi, ki se dogaja bolj ali manj redno kot Tf družabni trening ob petkih ob 17:30 (ta teden izjemoma 18:30). Sicer tudi sam vsaj 1x na 14 dni tečem na Kodeljevem, večkrat tedensko pa po Golovcu, tudi PST je blizu.
Majčke lahko pri Erotu že naročiš, saj si s svojim prvim prispevkom že članica TF.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Kdaj pa greste na Golovec? Je možno, da bi se pridružila ali imate to kakšen trening? Kje se pa dobite?
Pa ob sredah, kdaj tečete na Kodeljevem? Mogoče se vam pa kdaj pridružim, če me vzamete medse. :P

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MojcaZ napisal/-a:Kdaj pa greste na Golovec? Je možno, da bi se pridružila ali imate to kakšen trening? Kje se pa dobite?

Na koncu ulice Goce Delčeva čisto blizu Kodeljevega, glej treningi Golada, tam so tudi zemljevidi .... Ta teden v petek ob 18:30. Tečemo skupaj po skupinah ali vsi, ta teden bomo vsaj nekateri tekli počasi.Vabljena.

P.s MojcaZ, sori za dvojne info, sem naknadno videl, da verjetno sprašuješ Nadj@-o (kakorkoli se že sklanja) :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA