Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 MajaS
MihaPR napisal/-a:Evo, sm dodal svojo relaksacijsko :) mal čez 5 km okol Žal :)

se srečava :)
ta dalše sem jaz vrisala, pa sem danes vidla, da si jih je prisvojil en mihapr
 MajaS
MihaPR napisal/-a:Evo, sm dodal svojo relaksacijsko :) mal čez 5 km okol Žal :)

a to si ti!
so ble prej moje, pa sem zdaj vidla, da so že pod miha PR
no, se srečava :)
 MajaS
žure napisal/-a:
MajaS napisal/-a:S klikom na S oz. F (Start/Finish) pa se ti odpre meni, kjer lahko preklopiš med miljami in kilometri, se obrneš in greš nazaj po isti poti, program pa ti celo izračuna hitrost in čas, če vneseš podatke, vsako ruto pa lahko seveda tudi shraniš

Koliko "kontrolnih točk pa podpira ta zadeva. Ko sem poskusil vnesti svoj 9km krog na Cerkniškem, se mi je kompi že po 5. kilometru skoraj obesil. Res je, da sem dal skoraj maksimalno povečavo in celo pazil na ovinke (da bi bil vnos čim natančnejši 8) ). Kroga tako nisem uspel zaključiti.
Je pa zadeva zelo zanimiva...

ma, ja
sem mela podobne probleme
je zadeva zelo odvisna od povezave in računalnika
če ne delaš kroga in se obrneš, ter greš nazaj po isti poti, se splača v meniju, ki se ti odpre ob pritisku na S/F, kliknit na turn around and head back to start, pa te avtomatsko vrne nazaj po isti poti z enim klikom
za proge okrog domače vasi je pa čisto neuporabno, ker so posnetki fuuuul slabi

ln
maja
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, jest se nisem nič dotikal ostalih, sem jih pa opazil in pogledal. Sem samo dodal eno svojo, tisto s štartom pri trgovini mercator.
Res je, po 5 kilometru začne zadeva obupno počasi delat.
btw. a lahko kdo drug popravlja ali je moja "prisvojitev" slučajno povzročila, da jih lahko samo sam?
 MajaS
MihaPR napisal/-a:hm, jest se nisem nič dotikal ostalih, sem jih pa opazil in pogledal. Sem samo dodal eno svojo, tisto s štartom pri trgovini mercator.
Res je, po 5 kilometru začne zadeva obupno počasi delat.
btw. a lahko kdo drug popravlja ali je moja "prisvojitev" slučajno povzročila, da jih lahko samo sam?

ne, ne saj ni frke!
sam do zdaj se mi je zdelo, da sem edina, ki vem za to stran, danes pa sem šla spet po kakem mesecu pogledat in sem čist slučajno vidla, da je drugi avtor, verjetno samo zate ker so spremenili izgled strani in sem bila na vse bolj pozorna, pa mi ni blo čist takoj jasno, da obstaja povezava z mojo objavo na forumu :)
sem vesela, da nas je zdaj več, ker se mi zdi zadeva kljub temu, da zna bit počasna, zelo dobra in uporabna pogruntavščina
mislim, da lahko proge spreminja in popravlja kdorkoli
Uporabniški avatar
 žure
MajaS napisal/-a:za proge okrog domače vasi je pa čisto neuporabno, ker so posnetki fuuuul slabi

Očitno imam kar nekaj sreče, saj je naš konec ravno na robu satelitske slike, naprej na zahod pa je hybrid - ravno toliko, da ne vidim Rakovega škocjana :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA