Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MatjazV
ales napisal/-a:Joj, tole sva imela z Matejem že en čas v glavi: da bi se enkrat po Palmanovi zbrali in šli tko skupinsko darovat kri. Da še kaj res koristnega naredimo z našega športanja...

Aleš, odlična zamisel, jo podpiram. Dejmo se ob koncu tekaške sezone organizirat pa gremo na skupinsko krvodajalsko akcijo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Oli R napisal/-a: Pa upam, da se še vedno kak dober kljobas dobi potem. :lol:

Kljobas nima već sploh, sam še razno razni sendvjić :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
odvisno kje. med mojim 10 dnevnim bivanjem v tolminu je bila tudi 2 dnevna krvodajalska akcija v dijaškem domu Tolmin. Sm skor dol padu, ko je bil kotel ob 7 zjutri poln pečenic, klobas, zraven pa gora makaronov, kruha, omake. to smo se najdl :)
Uporabniški avatar
 ales
Manca napisal/-a:Aleš, omenil si Palmanovo; je to tisti mali maraton (Nabrežina), ki spada med teke za pokal Primorskih novic? Če ni, kateri tek pa je potem to? In še to: težave s kolki, ali jih ima kdo med vami in kaj naredite oz. ste naredili?

Nabrežina in Palmanova sta pa dva čist različna teka, čeprav oba kmalu za mejo..

Nabrežina je tek, kjer tečeš ene 5-6 km ful navzgor, pol še ene 5 km po ravnem, se okoli ene mize obrneš in nazaj po isti poti. Včasih je res štel skupaj s sežansko polovičko za en pokal(zdaj so sem vključili Rokov tek v Šmarju). Nabrežina je običajno prvi vikend v oktobru.

Palmanova pa je en tak zlo ravninski tek konec sezone(tretji vikend v novembru). Zlobni jeziki pravijo, da mu do polovičke manjka kašen meter, a mi se ne damo. Takrat smo vsi pač tko dobri.. Lepa proga, veliko (dobrih) tekačev, obakrat krasno vreme, prijeten after.. super tekma!

Kolki..hmm, če se prav spomnim je tudi mene pred leti včasih na kakem Brdu ob štartu bolelo v kolkih, se spomnim, da sem kdaj pred štartom pojedel celo kak panadol, da sem spravil bolečino tam nekje zadaj..zadnja leta teh težav nimam več, resda tečem malo počasneje, pa še kilogramov imam malo (pre)več. Ne, ampak res, bolečine v kolkih sem čutil ravno takrat, ko sem imel najmanj kilogramov..mogoče je bilo to samo pri meni-ne preveč posploševat!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA