Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
pozdravljeni.

Imam eno "hecno" vprasanje. letos bi se spet rada udelezila ljubljanskega maratona, samo je problem v tem, da je ravno na tisti dan, ko zvecer letim v daljne kraje (let z letalom bo trajal skupaj 24 ur brez postankov). skrbi me, ker bom na letalu ves cas samo sedela, ne bom se mogla raztegovat (logika!!), pa kako me bo potem to zdelalo vse skupaj, da ne bom potem v avstraliji tri dni samo pocivala.
je imel kateri od vas podobno izkusnjo, problem??
lptina.
uzivajte, lavfajte...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Leta 2001 sem se letel v NY na maraton in se seveda tudi vračal.
Kakšnih posebnih muk zaradi, sicer samo osmih ur, nisem imel. Med letom pa se zlahka sprehajaš!!
Predvidevam, da boš letela z Boing 747 JumboJet. To letalo ima eno krasno lastnost, da ima v repu letala na desni strani samo dva sedeža in še en priklopni in so znatno udobni.
Poskusi si na prijavnem šalterju izboriti enega od teh sedežev. Oz., ko si enkrat na letalu sama poišči priklopni sedež saj ponavadi tam nihče ne sedi. Je pa res, da tam najbolj občutiš vso turbolenco, še posebno je krasen razgled na "plapolanje" kril.
 HanaMB
Bi rekla, da vsaj s spanjem na letalu ne bo potem nekih težav, ker bo utrujenost dovolj močna. Meni se je na letu (oz. dveh) na tej razdalji zgodilo, da sem spala skoraj nič in se je vleklo in tja sem prišla hudo utrujena. Se pa da kar sprehajat na letalu, sploh če nisi na notranjem sedežu...in ne zaspi tisti na zunanjem sedežu že pred vzletom... Tako da, če misliš, da bo potrebnega več raztegovanja in sprehajanja, prosi za zunanji sedež.
Uh, pa lepo se imej v Avstraliji - prekrasna je!
Uporabniški avatar
 karmen
a je lahko še lepše kot od maratona utrujen leteti tko daleč?
Jaz bi tut!
pa pa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA