Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 anejas
Zivijo. :)
Sem tekaska zacetnica - s ciljem preteci 10 na lj maratonu.
Priblizno tri tedne tecem 3krat/teden po 3 - 4 kilometre. pa enkrat sem poskusila 7 je se kar slo, ma zelo pocasi!!! (45min)

Je realno mozno, da pretecem 10 v manj kot uri?
lp. :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Seveda samo če ti to hočeš. Tudi sama sem se lani podala na 1o-ko in jo tudi zmogla. Se splača. Korajža velja in na koncu je
OPČUTKI SO BOŽANSKI.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Trening, volja, želja,... na maraton pa še množica tekačev, ki ti da še večjo vspodbudo za dober tek, saj se na tekmovanjih vedno boljše teče kot na treningih.

Torej rezultat pod 60 min je povsem mogoč!
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
aneja, jaz nameravam tako kot ti jet prvič na 10km, in ravno tako tečem ne preveč hitro, in pravtako upam na manj kot uro, čeprav bi me razveseljeval tudi rezulat, ki bi bil 6 ali pa 10 minut čez, če bom vedla, da sem se potrudila (bolj kot sicer), vsi vi, ki ste pa že bili... me zanima, ali so na trasi KM oznake 1, 2, 3,... 9, lep pozdrav
Uporabniški avatar
 žure
Mateja, Aneja, čestitke obema!
Največjo oviro do 10 km sta že uspešno premagali.
Trdno sem prepričan, da vama bo uspelo preteči 10 km - z nasmehom :D .
In lahko bosta ponosni nase, pa naj bo čas 50 min, ura ali ura in pol, vseeno sta zmagovalki :!:
Bravo :!:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
anejas napisal/-a:... Je realno mozno, da pretecem 10 v manj kot uri?

;) Je. :) Morda bi k temu pripomogel kaksen interval. :) Ravno toliko, da poves telesu, da se lahko gibljes tudi hitreje. Sicer imas "receptov" kar veliko tudi tukaj na forumu. :) Pobrskaj malo in najdi nekaj primernega sebi. :) Saj ves:"Vsak je svoje glave mesar." :)

lp, Jusuf jel Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 žure
Skoraj bi pozabil...
Mateja.hribar napisal/-a:...me zanima, ali so na trasi KM oznake 1, 2, 3,... 9, lep pozdrav

Da, kilometerske oznake SO :P
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
mateja.hribar napisal/-a:... me zanima, ali so na trasi KM oznake 1, 2, 3,... 9, cilj :)

8) Seveda. ;) Morda ne stojijo ravno na cm natancno, kar pri vseh teh kilometreih niti ni najbolj pomembno. :) Na cilju te redarji zagotovo ustavijo in ti dopovedo, da je konec trase in da so sedaj na vrsti hrana, voda in analiza. :)

lp, Jusuf Bre Islam
 anejas
:D

Naljepsa hvala za vzpodbudne besede.

Vam sporocim, ce mi bo uspelo!

Tudi sama sem ze razmislajla o intervalnih tekih-bom poskusila.

lp.a.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA