Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 INOT
En nasvet bi rabil.Je kdo od vas že kolesaril po Črni gori?
Kako je kaj s cestami? Jaz bi šel s specialko pa povsod zasledim komentarje,da so ceste zelo slabe...
No pa še to.Ve kdo mogoče kako je kaj z varnostjo v Albaniji?
Uporabniški avatar
 mare
En moj kolega se je po Albaniji vozil z avtom. Menda se na veliko krade. Tvoj bicikel bo torej v nevarnosti (kot npr. v centru Ljubljane). V Črni Gori so pa bolj razdrapane ceste in veliko klancev (tudi iz druge roke).
Uporabniški avatar
 klaudi
Ja, v Črni gori so ful klanci, ozke ceste, norci za volanom, izpušni plini..., ampak je pa res ful lepa narava.
V Albaniji pa vse to na kvadrat (razen klancev in lepote).Zelo zanimivo. Jaz sem malo kolesarila po Albaniji in doživela, da nam je en Albanec pripeljal nasproti in se mu ni dalo umaknit, pa se je čelno zabil v nas.
Albanije vsekakor ne pozabiš nikoli :)
Kolesa so nam pa na koncu ukradli v Italiji.
Uporabniški avatar
 INOT
Ja vem,da je lepa narava pa veliko klancev :D (samo pol pa gre običajno na vrhu klanca po drugi strani dol... Upam no :D )
V Albaniji pa ukradem kolo nazaj ,če ga kdo meni :twisted:
No Albanija je bolj v drugem planu šel bi v bistvu samo mogoče okrog Skadarskega jezera.
No bo za razmislit o vsem skupaj...Tud odvisno od vremena ker nameravam vzet samo nahrbtnik brez stranskih torb.Startal pa bi iz Mostarja.
Pa hvala vsem za informacije.
Uporabniški avatar
 športnik
Sploh ni nobene panike glede varnosti/nevarnosti, ljudje so ful prijazni itd... Sicer ti pa omenjeno turo okoli S. jezera toplo priporočam. Skoraj NUJNO! :lol: In jaz bi šel na tvojem mestu z gorcem ali treking biciklom, pa torbe zadaj... Pač tvoja odločitev....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA