[quote]
Targat,
jaz sem pred tem redno tekel ene 3 tedne, pa sem imel septembra ravno čas in sem šel malo v Berlin. Ker je bil ravno v tem času marton sem se ga udelžil.
Dosegel sem čas okrog 2:06:45. Misliš, da je za začetnika to dober čas, glede na to, da ima Paul Tergat svetovni rekord neverjetnih 2:04:55
[\quote]
Mislim, da se norcujes iz mene, kar pa ni pretirano dostojno, se vec prej je nemoralno in ni hvale vredno dejanje. No, ker me je Kovit malce ''okaral'', sem si vzel cas in malce pokukal v zakulisje procentnega racuna. Med drugim sem se tudi pozanimal se drugje glede mojega casa na 3KM in ni nic kaj posebnega, je pa mogoce nekaj obetavnega.
Dragi Nack, ce ze hoces briti iz mene osla, potem to naredi na malce bolj prefinjem nacin

; procentni racun mi je povedal, da sem jaz zaostal za svetovnim rekordom 21,7%, ti pa samo 1,5%. Ce bi tudi ti v Berlinu tekel 21,7% slabse od WR, bi tekel 2:32:01, kar pa niti ni tako nemogoc cas, ce upostevamo (sem pobrskal malce case med slovenskimi maratonci), da je tudi Kejzar na zacetku svoje kariere tekel podoben cas.To je ce upostevamo samo sklepanje po procentnem racunu, seveda pa je v realnosti treba upostevati se druge parametre. Nedvomno velja verjetno dejstvo, daljsa kot je razdalja bolj je pomemben stalez treninga. Zato se bi lahko brez skode casu 2:32:01 pripisali nekaj minutk in bi dobili se bolj verjeten cas. No, kakorkoli saj niti ni tako pomembno, sam se prosil za mnenja in sem jih tudi dobil. Tvoje je bilo pac povedano v obliki Sokratke metode( Sokratov razgovor). Tudi tebi hvala za mnenje