Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 nova
Pozdravljeni.

Moj bratranec je star 10 let in že rad teče, vendar pa se še nikoli ni udeležil kakšne tekme. Mi lahko predlagate nekaj prireditev oziroma internetni naslov, kjer bi bili razpisi tekov za otroke?

Hvala.
Mateja
Uporabniški avatar
 tae
Ali se bomo le fločkali, ali se bomo morda kaj bolj konkretno zmenili ?
Uporabniški avatar
 tae
Očitno nič (sam sebi odgovarjam) :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 bigk
Hana in Jakob - starost v podpisu.
 lenčk
Jaz imam tri sinove, 3 - 5.5 in 7 let, večja dva sedaj že šibata ob meni na kolesu, ko grem tečt, za Sežano sem jih prijavila v varstvo, pa tudi tekli bodo vsi trije.

Najstarejši je začel letos hoditi v atletsko šolo, pa ugotavljam, da bo po mamici - šprint mu ne gre preveč, bolj daljši teki ...

L
Uporabniški avatar
 tae
Naj še enkrat vprašam, ali je kdo za to, da se tekači starši dobimo na skupnem treningu z organiziranim varstvom za otroke?
Uporabniški avatar
 zz topka
Tae, ne vem, kako si imel v mislih ta skupni trening.
Glede otrok in teka pa, če si še niste prebrali, kako Čuferjeva petčlanska familija teka po svetu že od malih nog svojih otrok-- v področju: Splošna debata: Čuferjevi imajo tek v genih--- si lahko preberete starši, kako že preko deset let vztrajamo skupaj v tem špasu.
Tekmovanj za otroke pa je še preveč, če se hočeš vseh udeležiti.
Uporabniški avatar
 tae
zz topka napisal/-a:Tae, ne vem, kako si imel v mislih ta skupni trening.
Glede otrok in teka pa, če si še niste prebrali, kako Čuferjeva petčlanska familija teka po svetu že od malih nog svojih otrok-- v področju: Splošna debata: Čuferjevi imajo tek v genih--- si lahko preberete starši, kako že preko deset let vztrajamo skupaj v tem špasu.
Tekmovanj za otroke pa je še preveč, če se hočeš vseh udeležiti.

Gospa zz topka, prebral sem si vaš časopisni članek, vesel sem da vam je uspelo celotno družino prepričati v enotno skupno dejavnost. Žal pri vseh ni tako. Žene po mojem ne bom nikoli prepričal, da bi začela tečt, ker ji pač to ni všeč. Kar se pa tiče otrok, menim da sta še premajhna (5 let in dobro leto). Niti nisem imel v mislih otroških tekmovanj. Ta družabna srečanja naj bi bila namenjena treningu staršev z varstvom otrok.
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, oprosti, sem malo več prekasno prebrala še prvo stran tvojega naslova.
Žena, nikoli ni prepozno. Meni, če bi kdo rekel pet let nazaj, da bom tekala ( počasi), bi ga sigurno vprašala, koliko vročine ima. Zdaj pa kar komaj čakam, da se zaženem malo v tek.
Ni boljšga občutka po opravljenem teku ali hitri hoji v hrib kot je ta.
Sicer pa glede treningov, verjetno bi ti prišli v poštev le ob koncu tedna, ko pa so že tekmovanja na sporedu. Se pravi, da bi bilo najboljše organizirat skupna srečanja kar na samih tekmah.
Uporabniški avatar
 tae
zz topka napisal/-a:Ja, oprosti, sem malo več prekasno prebrala še prvo stran tvojega naslova.

Ni problema, oproščeno, čeprav vam nisem nič zameril.

zz topka napisal/-a:Žena, nikoli ni prepozno. Meni, če bi kdo rekel pet let nazaj, da bom tekala ( počasi), bi ga sigurno vprašala, koliko vročine ima. Zdaj pa kar komaj čakam, da se zaženem malo v tek.
Ni boljšga občutka po opravljenem teku ali hitri hoji v hrib kot je ta.

Že James Bond je rekel: NIKOLI NE RECI NIKOLI.

zz topka napisal/-a: Sicer pa glede treningov, verjetno bi ti prišli v poštev le ob koncu tedna, ko pa so že tekmovanja na sporedu. Se pravi, da bi bilo najboljše organizirat skupna srečanja kar na samih tekmah.

Ja tudi to nebi bilo slabo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA